Najave 30. listopada 2020.

Poznati gastro blogeri pozivaju te da se prijaviš za novu Gastro zvijezdu!

foto: Davorin Višnjić/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr
Ove godine ponovno tražimo nove Gastro zvijezde koje će nas očarati svojim kulinarskim umijećem, pisanjem i fotografijama. Prijavi sebe ili svog omiljenog food blogera u četiri kategorije. Evo što o ovogodišnjem natjecanju kaže naš stručni žiri!

Prijavi se ovdje!

Predsjednik žirija, Domagoj Jakopović Ribafish, novinar i prekaljeni bloger pozvao je sve da nominiraju svoje omiljene food blogere:

"O ljudi! Bacite oko i izdvojite trenutak kako biste izabrali najboljeg gastro blogera godine! Izbor vam je jako olakšan pošto sam ja predsjednik žirija pa se ne mogu natjecati, a vjerujem da će vam followerstvo novih kandidata jako dobro doći u životu! Ajmooo".

Vedran Bošković, dobitnik prošlogodišnje nagrade "Gastro zvijezda", rekao je:

"Stiglo je vrijeme da titula "Gastro zvijezda" nađe svog novog vlasnika! Zato pogledaj kategorije i prijavi svoje najdraže food blogere jer ja znam koliko njima to znači. Ja sam svoje favorite već prijavio, sada je red na tebi! 

 | Author: Matija Habljak/PIXSELL foto: Matija Habljak/PIXSELL

Renomirani bloger i Gastrolovac Darko Kontin o novom izboru za Gastro zvijezdu:

Svako godišnje doba ima svoje glasnike, pa tako i jesen. Ona se može prepoznati po jelima s bundevama, desertima s jabukama, po mirisu pečenih kestena u zraku, ali i po najdražem portalu missGastro punom naslova o Gastro zvijezdi.  Vjerujem da je situacija sa covidom u zemlji i svijetu mnoge od nas zatvorila u naše domove i da provodimo više vremena nego ikada u kuhinji. Isto tako vjerujem da je nastala situacija izrodila mnoge nove food blogere i buduće gastro zvijezde. 

Veselim se vidjeti što će nam nove gastro snage pokazati, pripremiti i što ćemo od njih naučiti. Veselim se novim poznanstvima bez obzira na to što će u početku biti isključivo virtualna. A posebno se veselim vidjeti i neka stara poznata lica i kako su od prošle godine usmjerili svoj gastronomski rad putem blogova i društvenih mreža. Ukratko, ima tu puno toga čemu se veselim i zbog čega nestrpljivo čekam prvi krug prijava.

Pobjednica Gastro zvijezde 2018. i uspješna food blogerica Nasja Duplančić rekla je:

"Odaberi svog najdražeg food bloggera.Onoga čije recepte rado kopiraš, od čijih  fotografija istog trena ogladniš i čije te pisanje natjera da uzmeš kuhaču i kreneš kuhati pun samopouzdanja. Biramo najboljeg bloggera u regiji u čak 4 kategorije: Tradicionalna kuhinja, Zdrava i vegetarijanska hrana, Slastice  i kategorija Top foodie.. Ako si se sam prepoznao kao stručnjak u nekoj od kategorija, prijavi se. Čekaju te divna poznanstva i vrijedne nagrade".

Partneri projekta su Korlat i Nikas, a za nagrade će se uz dva već spomenuta partnera pobrinuti i KitchenAid

Prijavi se ovdje!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.