Najave 23. lipnja 2020.

Prati virtualni Pink Weekend namijenjen ljubiteljima roséa

foto: Shutterstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Pink Day festival odgađa se za ožujak 2021., ali će pokušati pomoći vinarima da digitalno promoviraju i prodaju rosé.

U proljeće je zbog COVIDA 19 odgođen festival ružičastih vina Pink Day i trebao se održati u novom terminu - 28. lipnja. Zbog potresa koji je oštetio zgradu Muzeja Mimara, Pink Day se odgađa za ožujak 2021. godine. 

Da bi se obilježio taj dan, održat će se online Pink Weekend powered by Premium Visa  - koji nudi zanimljiv program za sve ljubitelje vina, osobito roséa, a pratiti ga možete na Pink Day Facebook stranici. Tijekom vikenda od 26.- 28. lipnja trojica vodećih hrvatskih sommeliera, Ivan Jug, Siniša Lasan i Mario Meštrović, održat će kratke i zanimljive vinske radionice posvećene roséu - koje su snimljene i ponavljat će se svakih nekoliko sati.

Uz zabavne i edukativne sadržaje radionica, Pink Weekend powered by Premium Visa će ponuditi jedinstvenu priliku kupnje rosé vina vrhunskih vinarija i dugogodišnjih Pink Day izlagača po promotivnoj cijeni. Posebne ponude koje odabrane vinarije nude moći ćete pratiti na Pink Day društvenim mrežama, a za plaćanje PBZ Card Premium Visa karticama većina će vinarija odobriti i dodatnih 10% popusta.

Stoga, od 26. do 28. lipnja pratite Pink Weekend powered by Premium Visa i kupite rosé vina idealna za nadolazeće ljetne dane, a svoje znanje obogatite kroz tri virtualne vinske radionice.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.