Najave 04. srpnja 2019.

U Zagrebu uskoro počinje festival mediteranske hrane i pića!

Ritam Mediterana
gastro postao gastro.24sata.hr
Za točno tjedan dana, točnije u srijedu 10. srpnja, u Zagrebu počinje festival "Ritam Mediterana"...

"Ritam Mediterana" pretvorit će Strossmayerov trg u Mediteranac, te okupiti sve one koji vole uživati mediteranskoj hrani, vinima, koktelima, glazbi i ambijentu kakav se pruža na Mediteranu. Posjetitelji će moći kušati različita jela libanonske, grčke, španjolske, talijanske, hrvatske i marokanske kuhinje kao i uživati u originalnim recepturama koktela koje će barmeni pripremati na svim kućicama.

Sjajnu gastronomsku ponudu pratit će i ponuda od preko 30 koktela, mediteranskih piva i vina – među kojima su neka od najnagrađivanijih. Svakodnevna ponuda hrane i pića na Ritmu Mediterana bit će dostupna od 10 do 24 sata.

U petak, 12. srpnja., organizatori planiraju "Ribice & Co.", odnosno tog je dana u planu tradicionalni riblji objed petkom s petstotinjak porcija srdele po simboličnoj cijeni. "Fešta" u Siesta zoni na Mediterancu trajat će od 17 do 21 sat, nakon koje slijedi senzacionalan nastup Paola Angelia kojeg još niste imali prilike čuti u Hrvatskoj!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.