Najave 25. siječnja 2021.

Pridruži se zajednici genijalnih žena koje vole hranu

Gastro zvijezda
Već petu godinu za redom blogere entuzijaste nagrađujemo! foto: Guliver/Shutterstock

Powered by:

gastro postao gastro.24sata.hr
Vremena u kojima se nalazimo izazovna su i teška, ali donose i nešto dobro: više nego ikad ranije bude empatiju, solidarnost i brigu o prehrani. miss7 kao najjači ženski medijski brend koji obuhvaća i missGastro s tobom slavi ženu u svim njezinim oblicima na najjače! U našoj najnovijoj kampanji podsjećamo te na solidarnost, brigu o prehrani kao i na ultra važnu činjenicu da smo u ovim zahtjevnim vremenima zajedno još jače!

Portal missGastro bavi se kulturom prehrane i okuplja vodeću foodie lifestyle zajednicu zaljubljenika u hranu i kuhanje. Vrhunski sadržaj kreiraju ne samo stručni novinari, već i najbolji gastro blogeri u regiji okupljeni u Gastrolovce, poznati chefovi i stručnjaci te sami čitatelji. Danas je više nego ikad prije važno raznovrsno se hraniti, paziti što unosimo u sebe i tako održavati zdravlje našeg organizma i snagu našeg duha.

Suradnja s Majom Tomljanović koja svojim ilustracijama slavi snagu žene

I baš zato, da se podsjetimo na sve naše kvalitete, unutarnju ljepotu i snagu i talente na najjače, miss7 je poveo kampanju u suradnji s grafičkom dizajnericom i ilustratoricom Majom Tomljanović, jednom od nas, jakih i predivnih žena, koja nas je sve osvojila svojim talentom.  Možda su ti i već poznate njezine šarmantne i šarane ilustracije koje redovito pokazuje svojim 70.000 pratitelja na Instagram profilu i koje slave ženu na najjače u svim njezinim oblicima. 

 | Author: INSTAGRAM/@MAJATOMLJANOVIC foto: INSTAGRAM/@MAJATOMLJANOVIC

‘’Moje ilustracije su inspirirane mojim životom i događajima oko mene tako da je glavni lik uvijek žena. Kroz nju izražavam svoje želje, snove, slavim sretne događaje, izražavam svoju tugu, frustraciju i zabrinutost. Jednostavno mi ruka sama ide ka toj ženskoj formi i mekoj liniji. Nastojim stvarati ilustracije koje su inspirativne, izazivaju emocije i s kojima se publika može povezati’’, poručila je Maja. 

Dalek put do pune jednakosti između muškaraca i žena

Za Maju je ilustracija način izražavanja svojih misli, onoga što je i što osjeća. ‘’Položaj žene uvelike ovisi o tome gdje ste se rodili i gdje živite. Na zapadu su žene postigle najveći napredak iako još uvijek muškarci imaju vodeću ulogu u politici, zakonu i poslovnom svijetu. U Hrvatskoj, pogotovo u malim sredinama, postoje konzervativni stavovi da je ženama najvažnija uloga brinuti se o obitelji. Budimo iskreni, žena će i dalje još dugo nastaviti manevrirati između posla i obitelji više nego što to čine muškarci. A i sve više političkih opcija u Hrvatskoj kao da opet nazaduje i zauzima se za one tradicionalne vrijednosti gdje veže ženu samo i isključivo za kuću. Nažalost mislim da je još dalek put do pune jednakosti prava i mogućnosti između muškaraca i žena’’, rekla je Maja. 

 Za svaku ženu i čitateljicu missGastra važno je osjećati se dobro i brinuti o prehrani

 | Author:

Jake žene su i one koje osjete umor, opterećenje, ponekad odsustvo radosti i pronađu potrebnu energiju da postignu životni balans pravilnom prehranom, tjelovježbom i održavanjem mentalnog zdravlja. One se ne predaju, slušaju svoj unutarnji glas, vlastite potrebe i uspijevaju! A da bi se njihov, odnosno glas svih nas, čuo na najjače glavna je misija miss7 - najjačeg ženskog medijskog brenda u Hrvatskoj. Skrojen po mjeri današnje žene u Hrvatskoj, miss7 je podržava, slavi, ne procjenjuje je i ne osuđuje. Solidarno i s razumijevanjem pružamo ruku svakoj našoj čitateljici da bi se u našem krugu i šire osjećala dobro i prihvaćeno - na najjače. 

Kao što smo rekle početku, zajedno smo jače. A znaš li koliko nas ima? Toliko da nas jedva mogu izbrojati. Ali ozbiljno! miss7 u svojoj ekipi ima i missGASTRO, missZDRAVU, missMAMU i missBLOG. Više od milijun i pol internet korisnica svakog mjeseca posjeti naše portale. Milijun i pol! I to ne ukupno, već jedinstvenih korisnica. Vas ponaosob.

A znamo da smo s nekima od vas toliko dobre, da se viđamo mnogo češće - s nekima i nekoliko puta na dan.  Naša dvosmjerna komunikacija u miss7 stvara snažnu zajednicu svih generacija žena, što potvrđuje dominacija na društvenim mrežama. Facebook stranice miss7 portala imaju zajedno preko milijun followera! Na YouTubeu nas prati više od 60 tisuća pretplatnika, na Instagramu miss7 bilježi najveći engagement među konkurencijom i nezaustavljivo raste.  Za projekte poput Gastro zvijezde, Chill& Grilla, Pinky Promiss, Woman's Choice, Skini se za melanom i zasigurno si čula. To su naši 'flagship' projekti koji dominiraju, pomažu, otkrivaju, potiču, promoviraju vrijednosti, talent, vještinu i kvalitetu te, što je najvažnije, spašavaju živote... miss7 ekipa nikad nije bila jača. Mi, zajedno s tobom. Vjernom čitateljicom. Zajedno smo najjači. Na najjače!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.