Prateći potrebe potrošača kojima je svaki trenutak dragocjen, a ipak traže ukusno, zdravo i jednostavno jelo, Zvijezda predstavlja nove proizvode – umake na bazi rajčice, za sve one koji još uvijek nisu sigurni da je ručak moguće pripremiti u manje od 10 minuta te Zvijezda pasiranu rajčicu - za one koji svoje umake vole pripremati sami.
Načinjeni od 100% rajčice, Zvijezdini gotovi umaci dostupni su u tri različita okusa - Bolognese, Basil i Salsa ljuti umak. Svojim bogatim okusom odlično će pristajati svim vrstama tjestenina, njoka ili kao prilog jelu. Slaže se i s kuhanim mesom i odličan je prilog pečenim jajima.
Koriste se jednostavno – umak zagrijete u mikrovalnoj pećnici 1 do 2 minute ili na laganoj vatri 2 do 3 minute i obrok je spreman.
Bolognese umak na bazi rajčice u sebi sadrži ukusno meso i odabrano povrće sjeckanog na sitne komadiće. Prelijte ga preko kuhane tjestenine i uživajte u ručku koji je gotov za manje od 10 minuta!
Basil umak napravljen je od sočnih komadića rajčice, a obogaćuje ga kombinacija začina u kojoj dominira okus bosiljka.
Salsa ljuti umak namijenjen je pikantnim nepcima jer u sebi sadrži papriku i čili papriku što mu daje poseban ljuti okus, a za aromu koja ne ostavlja ravnodušnim, zaslužni su češnjak, maslinovo ulje, peršin i čili paprika.
Zvijezda Pasirana rajčica
Kad poželite pripremiti juhu od rajčice ili sami pripraviti umak za pizzu ili kuhano meso, fina kremasta tekstura pasirane rajčice bit će odlična podloga. Ukusnog i blagog okusa rajčice pravi je izbor za pripremu umaka za tjestenine, njoke i rižu, a uz dodatak mediteranskih začina poput bosiljka, ružmarina, češnjaka ili origana stvorit će jela neodoljivih mirisa i okusa. Zvijezda pasirana rajčica dobiva se od svježih, zrelih rajčica, protisnutih kroz fino sito kako bi se dobila glatka, prepoznatljiva konzistencija, a dolazi u praktičnom pakiranju od 500 grama.
Zvijezdine umake i pasiranu rajčicu potražite u obližnjoj trgovini i uživajte u brzom i ukusnom obroku, a višak vremena „potrošite“ na stvari koje volite više od kuhanja.