Najave 20. rujna 2024.

Slatka kuharica vraća se na male ekrane 29. rujna!

slatka kuharica, petra jelenić
Emisija "Slatka kuharica" s Petrom Jeleinć vraća se na male ekrane
foto: Instagram @slatkakuharica
Nove epizode serijala "Slatka kuharica" s Petrom Jelenić u glavnoj ulozi kreću s emitiranjem od nedjelje 29. rujna na Prvom programu HTV-a u 16:50 sati

Prije nešto više od godinu dana razveselila nas je vijest kako se snimaju nove epizode najslađeg serijala "Slatka kuharica" u kojem je u glavnoj ulozi naša najuspješnija slastičarka Petra Jelenić. A sada imamo još bolju vijest - prva epizoda nove sezone "Slatke kuharice" emitirat će se u nedjelju 29. rujna na Prvom programu HTV-a u 16:50.

Petra Jelenić Možda vas zanima... Vraća se 'Slatka kuharica', emisija Petre Jelenić! Najave

Slatku kuharicu skuhali su s ljubavlju

"Kuhamo s ljubavlju i prisjećamo se starih recepata naših baka. ❤️Jeste li spremni za novu sezonu Slatke kuharice s našom Petrom Jelenić? Pratite nas na Prvom programu HRT-a od 29. rujna!", objavljeno je jutros na Instagramu Slatke kuharice.

Sretnu vijest objavila je na svom profilu i Petra Jelenić te su je kolege, prijatelji i obožavatelji koji su jedva dočekali novu sezonu nakon preduge pauze, zasuli porukama i čestitkama. I mi smo bili među njima, jer Petrina emisija jedna nam je od nekoliko omiljenih domaćih emisija posvećenih hrani.

Slatka kuharica brzo je osvojila publiku

'Slatka kuharica' počela se emitirati u prosincu 2015. godine i vrlo brzo osvojila publiku. Nažalost, nakon druge sezone emisija je prestala s emitiranjem, no zato sada s još većim veseljem očekujemo nove slatke epizode. Koncept emisije je ostao isti kao na početku.

Petra1 Možda vas zanima... Slatka kuharica: Putovanje kroz hrvatske slastice None

"Posjetit ćemo sve kutke Hrvatske i spremiti najfinije tradicionalne recepte koji će vas zasigurno vratiti u prošlost, a nadamo se i da ćemo vas inspirirati da ih pripremite najdražima. Naravno, tu je i Petrina moderna verzija recepta koja će svakog slatkog entuzijasta zainteresirati svojim izgledom i okusom. Jedva čekamo da vidite što sve spremamo!", najavljeno je prošle godine u svibnju kada se počela snimati nova sezona "Slatke kuharice".

 | Author: Neva Žganec/PIXSELL Petra Jelenić foto: Neva Žganec/PIXSELL Salo Možda vas zanima... Salo postaje nezaobilazna destinacija na Dolcu! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.