Najave 23. veljače 2024.

Slavni glumac u Londonu otvara restoran s tacosima

danny trejo
Danny Trejo foto: Instagram @trejostacos
gastro postao gastro.24sata.hr
Meksičko-američki glumac Danny Trejo prvi restoran s tacosima otvorio je još 2016. godine, a sada ima već 5 uspješnih restorana, kao i lanac kafića u kojima nudi raznorazne krafne. Sada svoje carstvo širi i na London...

Legendarni Machete, odnosno slavni meksičko-američki glumac Danny Trejo omiljeni je zlikovac s filmskog platna, ali i iskusni ugostitelj koji i u Kaliforniji ima već 5 uspješnih restorana (prvi je otvorio 2016. godine) u kojima nudi izvrsne tacose. No to mu nije dovoljno pa tako za koji dan otvara još jedan takav restoran u Londonu!

 

danny Možda vas zanima... Legendarni Danny Trejo otvorio vegetarijanski restoran! None

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trejo's Tacos (@trejostacos)

Od tacosa do koktela

Trejov novi restoran nalazi se u londonskom kvartu Notting Hill, a može primiti 70 ljudi unutra te još 30 na terasi. U sklopu restorana nalazi se i koktel bar.

Nudit će se omiljeni specijaliteti iz Trejovih kalifornijskih restorana kao što su carne asada tacos s pestom, tostade s kozicama, riba pržena u tijestu od Baja piva, jako zapečeni losos, goveđa rebra… A od zanimljivih gutljaja nudit će se primjerice Frozen OG Margarita i Lavanda Paloma (slavni koktel Paloma od dimljenog mezcala i svježe lavande).

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Trejo's Tacos (@trejostacos)

 

Možda vas zanima... Fish tacos - odličan ljetni ručak inspiriran Meksikom Kolumne

 

Nudi on i krafne i žesticu

Glumac Danny Trejo potvrdio je da nema nos samo za dobre uloge, nego i za ugostiteljstvo pa je tako i vlasnik lokala Trejo's Coffee & Donuts, u kojima nudi odlične kave i jela za doručak, a posebni specijaliteti su mu raznorazne krafne.

Također, Trejo ima i svoj brend žestokih pića Trejo's Spirits, a u ponudi su, naravno, tekila, ali i gin. Tacosi, krafne, žestica… pa taj Danny Trejo je pravi foodie!

 

Tacosi s kozicama Kylie Jenner Možda vas zanima... Tacosi s kozicama prema receptu Kylie Jenner Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.