Najave 14. studenoga 2016.

Sto lica iznutrica: Nove Jetrene probe u petak!

Jetrica
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr
Nakon dva uspješna Gastro eventa „Jetrene probe“, u dva renomirana restorana, „Mrak“ u Okićkoj i „Brzi“ u Koturaškoj ulici, došlo je vrijeme i za treće „jubilarno“ druženje! Ljubitelji i gastro znalci su pokazali svoju veliku volju i želju za finim specijalitetima od iznutrica, nama finih delicija. Vaš odaziv i interes je zaista nadmašio sva očekivanja!

Razmišljali smo da ne bismo trebali stati samo na jetricama, ima tu puno finih delicija, slabije poznatih, ali jednako jestivih i finih, u nekim našim i svjetskim sredinama, izrazito kategoriziranim kao vrhunskim specijalitetima. Ovaj treći put imamo neka iznenađenja...

Meni je u tolikoj mjeri „muški“ da smo morali dodati i neki „ženski“ meni! Što ne znači da neće i neki muški radije naručiti taj „ženski“ menu, bitno je da se svi dobro napapamo i podružimo!

Treće „Jetrene probe“ Vol. 3 pod nazivom „GastroSkopija“ održat će se u Mrak restoranu, Okićka ulica, 18.11.16., petak, u 19:00h.

Jetrica | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Meni MUŠKI!

  1. Pašteta od pileće jetrice
  2. Teleće pohane brizle
  3. Ražnjići od pilećih srca i cherry rajćica na žaru
  4. Špek fileki
  5. Domaći kruh ispod peke

Meni ŽENSKI!

  1. Pašteta od pileće jetrice
  2. Ražnjići od piletine s cherry ražnjićima na žaru
  3. Lungić „Iznenađenja“
  4. Domaći kruh ispod peke

Đakovaćka Graševina na akcijskoj cijeni od: 1L = 50,00 kn! 

Kao i do sad, cijena menija po osobi je 55,00 kn. Svatko može odabrati menu koji želi, ali nam treba ranije najaviti! Sve stolove i menije možete rezervirati na 091 5201706 - Tomislav Medić Medomanga ili direkno na stranicu Mrak restaurant i grill, odnosno na tel. 01 3025 888.

Veselimo se Vašem dolasku i Vašem uživanju u hrani i specijalitetima koje smo vam pripremili. Nakon eventa, voljeli bismo čuti vaše primjedbe, prijedloge ili pohvale, kako bismo bili za sljedeći puta još bolji!

Vidimo se u petak u Mraku!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.