gastro postao
                                            
                                        
                                    Jetrica omotajte slaninom, učvrstite čačkalicama i pržite ih na zagrijanom ulju
                                
                                
                                    
                                
                                Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 4
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 25
Potrebno vam je
- 6 kom jetra pileća
 - 12 kriška slanina suha, masna
 - mediteranske trave
 - sol
 - ulje suncokretovo
 
Priprema
- Operite jetrica i osušite ih kuhinjskim ručnikom. Začinite ih solju i mješavinom začina te ostavite da odstoje oko desetak minuta.
 - Svaki komad omotajte dvjema kriškama slanine i učvrstite čačkalicama ili štapićima za ražnjiće.
 - Ugrijte ulje u tavi. Pržite jetrica u slanini dok slanina ne počne dobivati boju. Ostavite ih da odstoje oko minutu na kuhinjskom ručniku kako bi se ocijedio višak masnoće.
 
Jetrica omotajte slaninom, učvrstite čačkalicama i pržite ih na zagrijanom ulju
Izvor Skuhatćute