Najave 26. svibnja 2020.

Sve za najslasniji sendvič na svijetu pronaći ćete u Lidlu

1/4
Francuski sendvic foto: Lidl
gastro postao gastro.24sata.hr
Sve što vam je potrebno za ukusan i kvalitetan sendvič možete pronaći u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske – bilo da je riječ o craft kruhu, finim Pikok salamama ili pak najrazličitijim vrstama sireva iz cijelog svijeta

Sendviče volimo svi; istovremeno su jednostavni i nevjerojatno raznoliki – granica im je doista samo naša gurmanska mašta. Lidl Hrvatska za svoje je kupce priredio pregršt ideja za sendviče za svaku prigodu, svaki apetit, svaku želju i svačiji ukus. Dobro poznata Lidlova ponuda obiluje bogatim i raznovrsnim izborom vrhunskog kruha i peciva te kvalitetnim suhomesnatim i mliječnim proizvodima i namazima, bez kojih nema dobrog sendviča.

 

 | Author: Lidl foto: Lidl

 

Za uz more, brzinski, na francuski način, panonini, mediterraneo, partijaner, summer body, delikatesni, seoska gozba, salama i šunka duet, bećarac, lovački, Yes, Sir!, veliki odmor, time out, za po doma, hipster – iza ovih kreativnih naziva kriju se prave male delicije, koje brzo i jednostavno možete pripremiti sami.

 

 | Author: Lidl foto: Lidl

 

Sve što vam je potrebno za ukusan i kvalitetan sendvič možete pronaći u Lidlovim trgovinama diljem Hrvatske – bilo da je riječ o craft kruhu, finim Pikok salamama ili pak najrazličitijim vrstama sireva iz cijelog svijeta. Na vama je samo da birate i uživate. A mi vam preporučujemo da inspiraciju za najbolji sendvič na svijetu potražite na Sendvičijadi.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.