Najave 30. kolovoza 2023.

Elon Musk gradi restoran u kojem će se u isto vrijeme jesti i puniti automobil!

Tesla Diner and Drive-In Supercharger
Tesla Diner and Drive-In Supercharger foto: Tesla
gastro postao gastro.24sata.hr
Projekt Tesla Diner and Drive-In Supercharger vlasnik kompanija Elon Musk najavio je još prije 2 godine, a sada je napokon dobio sve potrebne dozvole i može krenuti u izgradnju

Što sve taj Elon Musk neće smisliti! No moramo mu priznati da mu je ova ideja čak i dobra, korisna i da će sigurno biti odlično prihvaćena! Naime, nakon što je projekt najavio prije nekoliko mjeseci, sada je stigla i potvrda te sve potrebne dozvole da se i krene u realizaciju.

A o čemu se uopće radi? O restoranu iz budućnosti koji će posjetiteljima istodobno omogućiti odličnu zabavu u drive-in kinu, priliku da napune svoje skupocjene Tesla električne automobile te usput i nešto dobro pojedu. I sve to u Hollywoodu!

 | Author: Tesla Tesla Diner and Drive-In Supercharger foto: Tesla

Muskov projekt nazvan 'Diner and Drive-In Supercharger' uskoro kreće u izgradnju, a osim dobre hrane i 100 odličnih filmova (ne znamo hoće li i njih odabrati Musk) restoran će imati i priključke za brzo punjenje automobila. Iako po ideji definitivno restoran iz budućnosti, ovaj restoran bit će uređen u stilu američkih diner restorana 50-ih godina prošlog stoljeća.

Muskov restoran iz budućnosti počinje se graditi na Santa Monica Boulevardu, a imat će 32 stanice za brzo punjenje električnih automobila, restoran u stilu američkih dinera, rooftop s mjestima za sjedenje te dva golema filmska platna na kojima će se moći gledati filmovi izravno iz automobila – baš kao nekad.

Još se ne zna kada bi restoran trebao biti izgrađen, ali niti detalji o meniju. No brižljivo ćemo pratiti sve novosti.

 | Author: Tesla Tesla Diner and Drive-In Supercharger foto: Tesla

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.