Najave 24. studenoga 2017.

Traže se gastro istraživači za adventsku avanturu

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Već na sam spomen Adventa toplo nam je oko srca, ali bome i želuca. No što ako vam kažemo da će ove zime adventski doživljaj doseći potpuno nove razine gastro uživancije?

Čim zahladi, razmišljate o kobasama, germknedlama i kuhanom vinu? Bijele su kućice za vas pravi mali hramovi užitka u raznim adventskim mirisima i okusima? Zvuči obećavajuće.

Jamnica traži baš nekoga poput vas da se pridruži ekipi od 15 adventoljubaca koji će imati jedinstvenu priliku uživanja na "slanoj", "slatkoj" i "tekućoj" turi po zagrebačkom Adventu.
 

Želite kušati baš sve? Nema brige, Jamnica časti

Ako obožavate Advent, cjelokupnu gastronomsku ponudu sigurno doživljavate prilično ozbiljno. Tako znate gdje se mogu naći najraskošnije punjene germknedle, a gdje pak možete odvesti prijatelje na kušanje onih s duplom dozom maka. Na svojoj mapi vjerojatno imate i sve lokacije za baš taman začinjeno kuhano vino, ali i svog ultimativnog favorita među vrućim i ukusnim adventskim kobasama.

Sve svoje (možda i s pokojim kilogramom viška) zarađeno iskustvo, ali i najnovija saznanja o gastronomskoj ponudi sad ćete moći podijeliti s drugima i pritom se odlično zabaviti. Kako?

Od Strossmayerovog do Europskog trga, od Zrinjevca do Trga bana Jelačića, uz stručno ćete vodstvo istražiti i doznati gdje se piju najbolji zimski kokteli, punčevi i kuhano vino, kuhaju najukusnija jela na žlicu, peče dobar grill ili pripremaju najbolje germknedle, palačinke i domaće fritule. A onda, punih želuca i puni dojmova, svoje ćete uživanje u iću i piću 'pretočiti' u kratku i slatku (ili slanu i tekuću) izjavu za Jamnica vodič.
 

Prijavite se i doživite sve što Advent nudi

Postupak je zaista jednostavan, zato požurite i prijavite se do 29. studenog na web stranici www.jamnica.hr. Odaberite jednu od ponuđene "slane", "slatke" i "tekuće" ture i u prijavi napišite zašto ste baš vi idealan gastro istraživač za odabrani obilazak.

Znamo, gušti su najveći kad se dijele s dragim ljudima. Jamnica misli i na to, zato obilaskom časti i vašu mamu, sestru, brata ili bolju polovicu. U svakoj će turi tako uživati 5 ljudi s pratnjom.

Prijaviti se možete i ako niste iz Zagreba, a put i smještaj bit će vam osigurani. Isprika nema, zato pročitajte pravila i detalje te požurite s prijavom do 29.11. na web stranici www.jamnica.hr!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.