Najave 07. veljače 2018.

Trostruka pivska fešta u Fakinu!

foto: Medvedgrad
gastro postao gastro.24sata.hr
U subotu 10. veljače od 20 sati očekuje vas pivski event u Fakinu kojemu nećete moći odoljeti, što zbog piva, što zbog svega ostaloga.

Što se zbiva? Točionike nove zagrebačke pivske meke Fakina preuzima sjajna londonska pivovara, Beavertown Brewery, s čak šest svojih piva: Gamma Ray (APA), Neck Oil (Session IPA), Lupuloid (IPA), 8Ball (IPA), Smog Rocket (Smoked porter), Black Betty (Black IPA)

 | Author: Medvedgrad foto: Medvedgrad

Tu je i predstavljanje hrvatskog izdanja knjige o craft pivu i kućnom pivarstvu ''Pivo - Piće doživljaja'', koju su napisali slovenski autori Andrej Colarič, dobitnik svjetski priznatog certifikata za poznavanje piva - Certified Cicerone® i Davor Mišmaš, BJCP pivski sudac i nagrađivani kućni pivar. Uz točeni Beavertown, knjiga će se moći kupiti po promotivnoj cijeni od 130 kn.

 | Author: understand.beer foto: understand.beer

Kao treće, održava se i izložba pivskih etiketa - autor izložbe na kojoj ćete moći vidjeti strane, ali i domaće pivske etikete, je gospodin Zdenko Krištafor. Dr. Krištafor, inače profesor na Rudarsko-geološko-naftnom fakultetu u Zagrebu, strastveni je kolekcionar, a u njegovoj golemoj zbirci, pohranjeno je čak 40 tisuća različitih pivskih etiketa iz gotovo svih zemalja svijeta. Manji dio svoje zbirke izložit će u Fakinu.

Označite crvenim datum na kalendaru, jer tada ne želite biti nigdje drugdje nego u Fakinu u Vukovarskoj 68, vjerujte nam na riječ! 

Vidimo se u Fakinu! Pivili!

Uskoro očekujte nagradnu igru na našem Facebooku, a za sve dodatne informacije, kliknite na ovaj link.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.