Najave 28. prosinca 2023.

Uoči premijere serije, slavni Berlin dobio svoj ljuti desert

Berlin - ljuti desert inspiriran kultnim TV likom
Berlin - ljuti desert inspiriran kultnim TV likom foto: Netflix; Instagram @pedroalonsoochoro
gastro postao gastro.24sata.hr
Glumac Pedro Alonso, koji igra naslovnu u seriji "Berlin", i slavni slastičar Cedric Grolet, zajedničkim su snagama kreirali desert kojem je inspiracija upravo ovaj slavni TV lik

U petak 29. prosinca na Netflix stiže serija "Berlin", prequel slavne serije "La Casa de Papel" koja je osvojila publiku diljem svijeta pričom o nesvakidašnjim pljačkašima, njihovim pothvatima i životima. Jedan od junaka serije je i slavni Berlin koji je sada dobio svoju seriju, ali i jednako originalan desert.

 | Author: Netflix Scena iz serije "Berlin" foto: Netflix

Naime, glumac Pedro Alonso, koji glumi naslovnu ulogu u novoj Netflixovoj seriji, udružio se s avangardnim francuskim slastičarem Cedricom Groletom kako bi zajedno kreirali desert koji najbolje opisuje Berlinovu osobnost. Desert je sastavljen od nekoliko komponenti među kojima je i kandirana čili papričica u sirupu, a u videu koji donosimo u nastavku može se vidjeti kompletan proces.

 | Author: Instagram @pedroalonsoochoro Priprema ljutog deserta Berlin foto: Instagram @pedroalonsoochoro  | Author: Instagram @pedroalonsoochoro Priprema ljutog deserta Berlin foto: Instagram @pedroalonsoochoro  | Author: Instagram @pedroalonsoochoro Priprema ljutog deserta Berlin foto: Instagram @pedroalonsoochoro

Nakon odgledanog videa možemo zaključiti da se slavni španjolski glumac odlično snašao u ulozi slastičara, što mu je morao priznati i iskusni slastičarski majstor i superstar Cedric Grolet. Desert ima oblik crvene ljute papričice, a da je i ukusan vidi se iz reakcije publike, redom obožavatelja omiljene serije, koji su ga imali priliku kušati.

Slavni slastičar objasnio je kako je omiljeni lik Berlina htio predstaviti kao chili papričicu koja skriva brojne odlične sastojke poput mandarina, limuna, i čili papričica od kojih se formiraju tijesto i krema te ih se oblikuje u papričicu te potom umoči u crveni preljev.

Kako ti se čini ovaj desert? Misliš li da vjerno odražava zagonetnog Berlina?

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.