Najave 12. ožujka 2018.

Uskoro počinje Wine Vip Event

foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
O važnosti gastro i vinskog turizma najbolje govori rimska poslovica: "Da bi upoznao jedan narod, sjedni za njegov stol, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino!“

Međunarodna konferencija vrhunskih vinskih znalaca je događaj koji ima veliku važnost za naš turizam i njegovu kvalitetniju ponudu i uslugu, ali i za poljoprivredu kako bi se vinari i ostale proizvođači direktno povezati s ugostiteljima i hotelijerima. Radi se o stručnom edukativnom druženju i event je usmjeren prema ugostiteljima, hotelijerima i turizmu općenito.

Konferenciju organizira agencija Ricerca Mercato u Opatiji 14. ožujka u 14 sati u dvorani Gervais pod pokroviteljstvom Ministarstva turizma Republike Hrvatske.
 

 | Author: Promo foto: Promo


O važnosti gastro i vinskog turizma najbolje govori rimska poslovica: "Da bi upoznao jedan narod, sjedni za njegov stol, probaj njegovu hranu i pij njegovo vino!“  

Događaj se u prvom redu sastoji od govora i izlaganja naših vrhunskih govornika i vinskih i ugostiteljskih znalaca, ali i druženja s našim izlagačima uz degustiranje i uživanje u njihovim proizvodima - vinu, pršutu, tartufima, siru i ostalim delicijama. A sve će biti začinjeno malim domjenkom i druženjem s našim partnerima i izlagačima. 

Vrhunski govornici su vrlo cijenjeni ugostitelji, pobjednici sommelierstva Hrvatske i Austrije – Filip Savić, Mario Meštrović, Emil Perdec i Karin Rupena Perdec, Jure Andrjašević, a poseban gost je Austrijski pobjednik sommelierstva Suwi Zlatic.

Neke od tema su:

  • Prodaja srcem i razumom! Govor tijela i retorika kao tajno oružje u prodaji
  • Vino na visokoj peti
  • Kreiranje vinske karte malog bara ili restorana
  • Spajanje hrane i vina

Ulaz je moguć samo uz prethodnu prijavu zbog ograničenog broja gostiju. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.