Najave 21. rujna 2023.

Ušteda uz MealPass: koristite 15% popusta na račune u restoranima diljem Hrvatske!

foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr

Živimo u svijetu u kojem troškovi života stalno rastu i pomalo smanjujemo ili se odričemo malih stvari koje nas vesele jer u kućnom budžetu više ne pronalazimo prostora za ono što nam nije nužno. No, što je s onime što nam je nužno? Hrana je jedna od takvih stavki - bez nje ne možemo, a svjesni smo da sve više novca izdvajamo za na nju, bilo da jedemo u ugostiteljskim objektima ili hranu pripremamo sami.

Što je MealPass?

Ako ste ljubitelj obroka u restoranima, pića u kafićima i kolača u slastičarnicama i želite i dalje uživati u svemu što vam pružaju, MealPass je idealno rješenje za vas. Uz njega, možete nastaviti jesti u brojnim ugostiteljskim objektima i istovremeno štedjeti svoj novac. Riječ je o aplikaciji koja vam pruža mogućnost jesti na više od 150 lokacija diljem Hrvatske uz uštedu od 15%. Primjerice, košta li ručak u vašem omiljenom restoranu 20 eura, uz MealPass aplikaciju platit ćete ga 17 eura.

 | Author:

Kako funkcionira MealPass?

  • prije svega, potrebno je preuzeti aplikaciju na Google Playu ili AppStoreu
  • registrirajte se i uplatite godišnju članarinu koja iznosi 25 eura
  • koristite MealPass na više od 150 ugostiteljskih lokacija u Hrvatskoj (restorani, pizzerije, vinarije, slastičarne) i ostvarujte 15% popusta na ukupan račun
  • aplikacija funkcionira na principu e-novčanika - uplaćujte iznos kojeg želite potrošiti (primjerice mjesečno) i s tim budžetom plaćajte sve obroke uz MealPass aplikaciju. Tako ostvarujte bolju kontrolu troškova koju imate u planu za budžet namijenjen obrocima u restoranima.

 | Author:

Mealpass predstavlja veliku uštedu u svakom pogledu - pretplata iznosi nešto više od dva eura na mjesečnoj razini što znači da za cijenu jedne kave u kafiću mjesečno ostvarujete višestruku uštedu na obroke koje jedete van kuće. Ne trebate razmišljati jeste li ponijeli gotovinu ili karticu jer je aplikacija MealPass sama po sebi način plaćanja. Aplikaciju u Hrvatskoj koristi više od 4000 zadovoljnih korisnika, podjednako velikih kompanija kojima MealPass služi kao pogodnost za zaposlenike i fizičkih osoba koje su prepoznale benefite aplikacije. Ugostiteljski objekti u kojima možete koristiti MealPass aplikaciju su foodcourtovi, restorani s gablecima, a la carte restorani, slastičarnice, vinarije, pizzerije…

 | Author:

MealPass je namijenjen svima - ljudima koji često jedu van svog doma (gableci unutar pauza za ručak), gurmanima koji žele isprobati nove gastronomske ponude, obiteljima koji vikendom ne žele trošiti vrijeme za kuhanje ili onima koji se ponekad žele počasiti ukusnim obrokom. MealPass mogu koristiti svi članovi obitelji - možete ga koristiti vi ili ga instalirati drugim članovima obitelji na mobitele kako biste bili sigurni da će pojesti kvalitetan obrok, a vi ćete pritom imati potpunu kontrolu troškova.

 | Author:

Aplikacija je vrlo intuitivna i jednostavna za korištenje, a korisničku službu možete kontaktirati svakog dana od 09-24 sata. Ušteda troškova i praktičnost koju nudi MealPass čine ga idealnim izborom. Inovativne aplikacije poput MealPassa pružaju vam značajnu financijsku uštedu bez žrtvovanja užitka objedovanja vani.

Saznajte više na: https://mealpass.hr/

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.