Najave 19. ožujka 2024.

Uz Darka Debića doznaj sve tajne uskrsnih deserata

Darko Debić, Uskrs
Na uskrsnoj radionici u Flavorificu Darko Debić polaznice i polaznike naučit će praviti savršenu pincu, kuglof s limunom i makom te hrskave keksiće alfajores
foto: Kateryna Hliznitsova/Unsplash; Bruna Branco/Unsplash; Flavorific
Studio Flavorific najavljuje odlične radionice uskrsnih slastica - 23. ožujka na programu je klasična radionica pince, kuglofa i alfajores keksića, dok će polaznice i polaznici tri dana kasnije iste specijalitete pripremati i u veganskoj verziji

S obzirom na nadolazeću sezonu blagdanskih slastica, a ponajprije pince, u studiju Flavorific pripremili su 2 odlične radionice kroz koje će polaznici naučiti pripremiti pincu uz dvije dodatne prigodno ukrašene slastice: kuglof s makom i limunom te alfajores, južnoameričke keksiće.

Flavorific kulinarske radionice mjesto su širenja znanja, hands-on iskustva i druženja zaokruženog pićem dobrodošlice, zakuskom i poklonom u velikom, prozračnom prostoru opremljenom radnim jedinicama i svime potrebnim da bi polaznici imali jedinstveno iskustvo pripreme svih predviđenih jela koja na kraju radionice pakiraju i nose doma.

Flavorific, Darko Debić | Author: Flavorific Darko Debić foto: Flavorific

Klasična i veganska verzija

Radionica je organizirana u 2 verzije: 23. ožujka održat će se tako Klasična radionica: pinca, kuglof i alfajores, dok je 26. ožujka na rasporedu Plant based radionica istog sadržaja. Na uskrsnim radionicama, s voditeljem radionica Darkom Debićem sudionici će naučiti sve tajne pripreme aromatične pince, prigodno ukrašenog sočnog kuglofa s makom i limunom te alfajores - hrskavih južnoameričkih keksića s dulce de leche / karamel namazom, a koje ćemo također prikladno ukrasiti.

Na prvoj radionici koristit će se tradicionalni sastojci, dok će se na drugoj sve navede slastice pripremati od isključivo plant based sastojaka.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Flavorific (@flavorific)

Uči od vrhunskog profesionalca

Darko Debić, chef s više od 20 godina profesionalnog iskustva s posebnom strašću prema tijestima i slatkome, sistematičnim pristupom i stručnošću, vodit će polaznike kroz sve tajne pripreme 3 bazične vrste slatkih tijesta: dizanog (pinca), biskvitnog (kuglof) i prhkog (keksići).

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.