S obzirom na nadolazeću sezonu blagdanskih slastica, a ponajprije pince, u studiju Flavorific pripremili su 2 odlične radionice kroz koje će polaznici naučiti pripremiti pincu uz dvije dodatne prigodno ukrašene slastice: kuglof s makom i limunom te alfajores, južnoameričke keksiće.
Flavorific kulinarske radionice mjesto su širenja znanja, hands-on iskustva i druženja zaokruženog pićem dobrodošlice, zakuskom i poklonom u velikom, prozračnom prostoru opremljenom radnim jedinicama i svime potrebnim da bi polaznici imali jedinstveno iskustvo pripreme svih predviđenih jela koja na kraju radionice pakiraju i nose doma.
Klasična i veganska verzija
Radionica je organizirana u 2 verzije: 23. ožujka održat će se tako Klasična radionica: pinca, kuglof i alfajores, dok je 26. ožujka na rasporedu Plant based radionica istog sadržaja. Na uskrsnim radionicama, s voditeljem radionica Darkom Debićem sudionici će naučiti sve tajne pripreme aromatične pince, prigodno ukrašenog sočnog kuglofa s makom i limunom te alfajores - hrskavih južnoameričkih keksića s dulce de leche / karamel namazom, a koje ćemo također prikladno ukrasiti.
Na prvoj radionici koristit će se tradicionalni sastojci, dok će se na drugoj sve navede slastice pripremati od isključivo plant based sastojaka.
Uči od vrhunskog profesionalca
Darko Debić, chef s više od 20 godina profesionalnog iskustva s posebnom strašću prema tijestima i slatkome, sistematičnim pristupom i stručnošću, vodit će polaznike kroz sve tajne pripreme 3 bazične vrste slatkih tijesta: dizanog (pinca), biskvitnog (kuglof) i prhkog (keksići).