Najave 07. rujna 2021.

Uz Dr. Oetker budi Green i osvoji električni romobil

gastro postao gastro.24sata.hr
Svi ljubitelji Dr. Oetker Original pudinga od 3. do 26. rujna 2021. imaju razlog više za uživati u omiljenoj slastici

Uključite se u nagradni natječaj „Green je in“, usmjeren prema još višim standardima održivosti predstavljenih u nedavno objavljenoj Dr. Oetker Povelji o održivom razvoju. Kako biste mogli sudjelovati u natječaju potrebno je kupiti Dr. Oetker Original pudinge bilo kojeg okusa u minimalnom iznosu od 25 kn, unijeti svoje podatke, račun i odgovoriti na kreativno pitanje: „Kako Vi doprinosite očuvanju okoliša“. Oslobodite kreativnost jer upravo 10 najzanimljivijih i najkreativnijih odgovora osvaja električni romobil. Više informacija pogledajte na www.oetker.hr.

Dr. Oetker planira ukupno 27 projekata unutar tri dimenzije Povelje o održivom razvoju - Naš svijet, Naša hrana i Naša tvrtka. Područje Naš svijet omogućit će stvaranje ekoloških i društveno održivih opskrbnih lanaca, voditi prema smanjenju količine prehrambenoga otpada pod izravnim utjecajem za 25 posto do 2025. godine, kao i doprinijeti postizanju kompletne klimatske neutralnosti u svim izravnim i neizravnim područjima utjecaja do 2050. godine. 

Jedan od prvih aktivnosti Dr. Oetker Hrvatska unutar područja Naš svijet je smanjenje plastike za 40 posto u pakiranjima svih vrsta Dr. Oetker Original pudinga što će dovesti do smanjenja količine otpadne plastike za više od šest tona u razdoblju od jedne godine. Unatoč promjeni u samoj strukturi pakiranja, receptura i okus Original pudinga, koji je već godinama omiljen, ostao je nepromijenjen.

Više informacija o Dr. Oetker proizvodima te društveno odgovornom poslovanju tvrtke možete pročitati na web stranici www.oetker.hr, a tamo ujedno možete saznati i više informacija o nagradnom natječaju „Green je in“, priključiti mu se te na taj način doprinijeti svjesnosti o važnosti brige o našem okolišu.

 | Author: Dr. Oetker foto: Dr. Oetker

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.