Najave 19. studenoga 2023.

Uzbudljiva suradnja SMEG-a i lidera u sektoru bijele tehnike GEMMA B&D

foto: PR
gastro postao gastro.24sata.hr

Umjetnost, dizajn i talijanska elegancija sada su dostupni na pragu vašeg doma, zahvaljujući uzbudljivoj suradnji između GEMMA B&D, respektabilnog lidera u sektoru bijele tehnike i svjetski poznatog brenda SMEG. Ovo partnerstvo donosi nešto posebno na hrvatsko tržište, čak sve tri kategorije SMEG aparata: liniju velikih i malih kućanskih aparata od kojih se posebno ističe linija dizajnirana od strane ikonskog dvojca Dolce & Gabbana te profesionalne gastro i medicinske opreme.

Mjesto susreta stila i funkcionalnosti

Salon GEMMA B&D na zagrebačkom Prisavlju postao je mjesto gdje se moda susreće s funkcionalnošću. Ovdje, ljubitelji vrhunskog dizajna mogu pronaći SMEG proizvode koji nose potpis Dolce & Gabbana - pravi simbol talijanske kreativnosti i strasti.

 | Author:

Lauba je bila domaćin prestižnom događaju, gdje su brojni uzvanici imali ekskluzivnu priliku upoznati se s ovom jedinstvenom kolekcijom i ostalim SMEG proizvodima u GEMMA B&D ponudi. Događaj obilježen glamurom i stilom privukao je brojne osobe iz javnog života. Prisutnost zvijezda hrvatskog glumišta i estrade, Filipa Juričića, Petre Kurtele, Momčila Otaševića, Katarine Baban, Ecije Ojdanić, Renate Končić Minee, Borisa Kosmača i Jasne Palić Picukarić, potvrđuje da je SMEG više od brenda - to je lifestyle.

 | Author: Aktivnosti na događaju nije manjkalo. Poznati hrvatski masterchef Robert Slogar pripremio je ekskluzivni showcooking koji je objedinio najfinije zalogaje za sve goste.

Galerija fotografija s događaja vodi vas kroz iskustvo koje kombinira umjetnost, modu, i vrhunsku tehnologiju. Svaka fotografija priča priču o tome kako su SMEG mali i veliki kućanski aparati više od pukih kućanskih uređaja - oni su izraz individualnosti i stila.

 | Author:

Više od Partnerstva

Kroz suradnju, SMEG nije samo pronašao distributera, već istinskog partnera u GEMMA B&D. Kombinirajući svoje snage, SMEG i GEMMA B&D osiguravaju dolazak svakog proizvoda s punom uslugom, uključujući jamstvo i servis. Dosljedna svojoj poslovnoj politici, GEMMA B&D nudi samo najkvalitetnije i proširuje svoj asortiman prestižnim SMEG kućanskim i profesionalnim aparatima, u potpunosti dizajniranim i proizvedenim u Italiji.

Sjajno partnerstvo između GEMMA B&D i SMEG-a nije samo poslovni potez; to je fuzija umjetnosti, dizajna i tehnologije koja uljepšava živote. SMEG, s potpisom Dolce & Gabbana, nije samo brend - to je izjava stila koja sada krasi hrvatske domove.

Direktor Gemme B&D g. Davor Jurčić izuzetno je ponosan na činjenicu da je upravo Gemma B&D izabrana za službenog predstavnika SMEG-a u Hrvatskoj. “Ovime je još jednom potvrđena tržišna pozicija, profesionalnost i jedinstvenost GEMME kako i svih zaposlenika tvrtke. SMEG je premium brand pridodan našem portfelju koji uključuje široku ponudu renomiranih europskih i svjetskih proizvođača kućanskih aparata i profesionalne ugostiteljske opreme uz široku ponudu renomiranih i europsko/svjetskih proizvođača bijele tehnike i profesionalne gastro opreme poput Faber, Franke, Liebherr, Midea, DryAger i Fim za koje smo generalni zastupnici.”- izjavljuje g. Jurčić.

 

G. Pietro Landini, menadžer izvoznog područja SMEG, sa zadovoljstvom je predstavio SMEG na ovom događaju koji formalizira partnerstvo između dvije važne tvrtke. "SMEG-ov cilj je ostvariti značajan tržišni rast u Hrvatskoj, gdje je tvrtka Gemma ekskluzivni distributer SMEG kućanskih aparata. Sigurni smo da će tržište prepoznati i cijeniti tehnološke i estetske sadržaje SMEG proizvoda, koji su tijekom godina postali prave ikone."- izjavljuje g. Landini.

Izvanredan Asortiman za Svačiji Ukus

GEMMA B&D d.o.o.

Tvrtka Gemma B&D, osnovana 1993. godine u Zagrebu je postala sinonim za vrhunsku i svjetski poznatu bijelu tehniku. Suvlasnici i direktori, Bojan i Davor Jurčić, usmjerili su tvrtku prema uspješnom uvozu, distribuciji i prodaji bijele tehnike. Unatoč izazovima na tržištu, Gemma ostvaruje stabilan rast zahvaljujući pažljivom planiranju i predviđanju tržišnih uvjeta. Kroz godine, djelovanje se širilo na cijelu regiju. Matična tvrtka je u Hrvatskoj, a ovisna društva su u Bosni i Hercegovini, Srbiji i Mađarskoj. U Crnoj Gori je podružnica, dok u Sloveniji posluju iz Hrvatske.

Poslovanje tvrtke ustrojeno je kroz dva sektora: kućanske opreme i profesionalne opreme sa odjelima uprave / financija i računovodstva / tehničko-servisne službe / nabave / veleprodaje / maloprodaje i marketinga. Većina uređaja iz asortimana dobavljiva je bez čekanja direktno sa skladišta. Tvrtka ima i veliki vlastiti vozni park (servisna vozila, dostavni kombiji, kamioni, vozila komercijalista…). Važno je za istaknuti i vlastiti centralni servis kao i mrežu ugovornih servisera na području cijele Hrvatske i regije. Filozofija tvrtke bazirana je na premium brendovima vodećih svjetskih proizvođača kao i na potpunu logističku i servisnu podršku kupcima, prije, za vrijeme i nakon kupnje. Na Gemminoj web stranici možete istražiti cijeli asortiman SMEG proizvoda. Od kuhinjskih aparata koji odišu umjetnošću do praktičnih rješenja za svakodnevnu upotrebu - svatko može pronaći nešto za sebe. I ne samo to, Gemma vam nudi i ekskluzivne marke poput Liebherr, Franke i Faber, Midea, DryAger i Fim, nastavljajući svoju tradiciju pružanja samo najboljeg.

Više informacija na: https://www.gemma.hr/

 

SMEG sa sjedištem u susjednoj nam Italiji, još od davne 1948. kada je osnovan, poznat je po istraživanju i inovacijama, dizajnerskim uređajima koji spajaju vrhunsku tehnologiju s talijanskom estetikom koja proizlazi iz suradnje sa svjetski poznatim arhitektima.

Njihovi certificirani laboratoriji, zahvaljujući dubinskom poznavanju materijala i najsuvremenijoj tehnologiji, tumače potrebe suvremenog života, izražavajući važnost kvalitete proizvoda, estetsku strogost, trajnost, sigurnost, fleksibilnu upotrebu, energetsku učinkovitost i užitak.

Danas Smeg, koji čuva uspomenu na djelatnost koja se prvobitno odvijala pod akronimom Smalterie Metallurgiche Emiliane Guastalla, dostigao je treću generaciju poduzetnika i predstavlja međunarodnu grupu prisutnu s izravnim podružnicama na svih 5 kontinenata i distribucijskim partnerima diljem svijeta: Istočna Europa, Bliski Istok, Mediteranske zemlje, Afrika, Azija, Novi Zeland, Srednja i Latinska Amerika.

Osjetljiv na poštivanje potrošača i težnju održivom razvoju, SMEG već godinama provodi politike usmjerene na stalno poboljšanje vrijednosti koje se odnose na održivost okoliša s posebnim osvrtom na maksimalnu učinkovitost energetskih razreda i bolju kvalitetu života.
Izvrstan izraz „Made in Italy“ savršeno opisuje proizvode koji su kombinacija dizajna, izvedbe i pažnje posvećene detaljima.

 

Više informacija na: https://www.gemma.hr/smeg

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.