Bistro Babriga sjajan je primjer kako se njeguje tradicija i rade specijaliteti bazirani na lokalnoj hrani. Okolni OPG-ovi gotovo da i nemaju što za prodati, jer im veselo osoblle i kuhari Babrige doslovno sve otmu. A koliko su uspješni u tome, možete provjeriti početkom ožujka u Velikoj Gorici.
"Turopoljska svinja" je naziv eventa, odnosno večere, na kojoj ćete moći isprobati pet slijedova delicija koje su jeli naši stari. Odnosno, stari iz Turopolja. Pa ako volite svinjetinu - vidimo se!
Menu u 5. sljedova: „TUROPOLJSKA SVINJA“: 10. ožujka 2018. od 19 sati
- Zaseka na brusketi s curryjem i dimljenim tofuom
- Marinirani kotlet uvaljan u sezam s umakom od čikoša i domaćim lulekima
- Confit od svinjskog buna na kremi od boba s pikantnim orzotom
- Steak od svinjskog vrata na posteljici od graška prekriven slamicom od celera
- Zapečeni slatki štrukli s domaćom karamelom i sladoledom od vanilije
Cijena menija po osobi: 150 kn
Rezervacije na: 0911546657
Josipovićeva 56, Velika Gorica