Najave 10. kolovoza 2023.

Vinski grad na Špancirfestu bit će najbolji do sada!

Vinski grad Varaždin
Vinski grad Varaždin foto: Domagoj Miletić, Percepta Digital
gastro postao gastro.24sata.hr
Špancir ove godine slavi 25. rođendan, a u sklopu te omiljene manifestacije održat će se po 9. put i Vinski grad. Sve počinje 17. i traje do 27. kolovoza

Špancirfest i Vinski grad dijele zajedničku ljubav prema dobrim emocijama, zabavnoj i veseloj atmosferi u koju se mogu uključiti baš svi. Vinski grad, kao neizostavni, te jedan od najprepoznatljivijih dijelova Špancirfesta, ponovo je glavno okupljalište špancirera željnih dobrog društva i otmjene atmosfere.

U devetoj godini održavanja Vinskog grada na Špancirfestu, Stari grad je ponovno preuzeo ulogu savršene kulise, i to svakodnevno od 17. do 27. kolovoza od 18 do 01 sat iza ponoći. Svoja vina u Vinskome gradu predstavljaju vinarije iz svih hrvatskih regija te inozemstva.

 

Špancirfest Možda vas zanima... Nikad bogatija gastro ponuda na Špancirfestu! Najave

 

Ovogodišnji predstavnici na Vinskom gradu su Krauthaker, Kalazić, Kopjar, Kutjevo d.d., Benvenuti, Markota, Stina vina , Jakopić, Kotolenko, Štampar, Badel, Matić vina, Lillet, Galić vina, Vinarija Skaramuča, Iločki podrumi, Jeruzalem Ormož, Puklavec family wines, Kostanjevec, Vinarija DeMar, Simčič Marjan, Vinski hram Kotolenko, Makedonske Delicije, Radgonske gorice, Vinogradništvo Sedlak, Belović, Good Spirit, Herbersteinova klet, Krystal Modus, Tomšić i Šafran.

 | Author: Domagoj Miletić, Percepta Digital Vinski grad Varaždin foto: Domagoj Miletić, Percepta Digital

Vinsku ponudu pratit će majstori street fooda – Burger bar by Damir Tomljanović i Pizza & pasta by Melkior Bašić. Za one koji još nisu počeli uživati u vinu, u ponudi će biti i miješana pića odnosno kokteli koje će pripremati House of prosecco and gin što omogućava Roto Svijet Pića.

 

Vinski grad Pula Možda vas zanima... Titov park u Puli postaje Vinski grad! Najave

 

Odgovornost za vrhunsku atmosferu preuzima ekipa iz Jukebox.hr-a, a glavni partneri projekta, Römerquelle, Roto Svijet Pića i Konzum, pripremaju prekrasno uređene lounge zone iz kojih posjetitelji neće htjeti otići. Na ulazu u Vinski grad potrebno je unajmiti staklenu vinsku čašu za 5€, a konzumacija se plaća karticom/ kuponima na svakoj kućici kako bi cijeli proces do uživanja bio što kraći. Sva vina iz ponude su dostupna na čašu i butelju.

Ulaz na festival je besplatan, a cijene vina promotivne. 

 | Author: Domagoj Miletić, Percepta Digital Vinski grad Varaždin foto: Domagoj Miletić, Percepta Digital  | Author: Domagoj Miletić, Percepta Digital Vinski grad Varaždin foto: Domagoj Miletić, Percepta Digital

 

Vinski grad Možda vas zanima... Zagreb od 15. lipnja postaje - Vinski grad! Najave

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.