Najave 18. prosinca 2017.

Za blagdane poklonite kulinarske radionice

foto: Centar za kulturu prehrane
gastro postao gastro.24sata.hr
Ne kažemo da je blagdansko poklanjanje natjecanje, ali je zaista dobar osjećaj pokloniti nešto inovativno i kreativno. Možda je pravi božićni dar jedna od kulinarskih radionica u Centru za kulturu prehrane.

Ekipa iz Centra najavila je zaista dinamičan siječanj pa ćete zasigurno pronaći nešto za svoje najmilije ili sebe. Nova sezona počinje već  6. siječnja s jednodnevnom Školom kuhanja na kojoj možete usvojiti osnovne kuharske tehnike i načine obrade namirnica, praktične savjete i trikove i izraditi čak 12 različitih jela. Već sljedećeg dana svoje znanje nadogradite na Školi slastičarstva i zauvijek zaboravite strah od vučenih i dizanih tijesta. 

Drugi tjedan nove godine rezervirajte za putovanje na Bali kroz sedam nevjerojatnih jela, a u sklopu Osnovne škole slastičarstva naučite više o zdravim slasticama. 
 

 | Author: Centar za kulturu prehrane foto: Centar za kulturu prehrane

Ovaj se edukativni gastro mjesec nastavlja već 16. siječnja s tajnama tajlandske kuhinje, a slijedi priprema popularnih macaronsa u sklopu Napredne škole slastičarstva. Obožavatelji ribe i plodova mora svakako trebaju rezervirati svoje mjesto u novom ciklusu Škole kuhanja jer započinje upravo pripremom morskih delicija. Ekipa Centra tjedan završava u Splitu, gdje se nakratko seli Škola slastičarstva.

O tajnama pripreme piva i vina i sparivanju s hranom možete učiti na Maloj pivskoj i Maloj vinskoj školi, a o tome kako servirati vrhunski tanjur sa svinjetinom u nastavku Škole kuhanja. Posljednji je vikend siječnja rezerviran za jednodnevnu Školu kuhanja i Školu slastičarstva.

Put oko svijeta kroz kuhinju nastavlja se francuskom i libanonskom večerom, a mjesec  ekipa iz Centra završava sirovim i zdravim kolačima na radionici Sirove Slasti

Vjerujemo da ste pronašli barem jednu kulinarsku radionicu koja vas interesira ili koja će usrećiti vaše bližnje. Više informacija potražite na stranicama Centra za kulturu prehrane i požurite rezervirati svoje mjesto. 

Želimo vam ugodne (i ukusne) blagdane!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.