Najave 10. rujna 2020.

Zagrebačka štorija - mali bar koji nudi craft pivo, premium rakije i sjajnu kavu

foto: Štorija
gastro postao gastro.24sata.hr
Zagrebačka Štorija novi je lokal u kojem je ponuda sastavljena samo od zanatskih artikala.

Štorija, mali bar u zagrebačkom prolazu sestara Baković (poznati Miškecov prolaz) otvara svoja vrata ovaj petak u 18 sati. Ponuda ovog lokala sastavljena će biti samo od zanatskih artikala - šest vrsta craft piva iz splitske craft pivovare TapB, specialty kave iz pržionice D16 iz Splita i premium rakije i likeri Marasque iz Solina.

 | Author: Štorija foto: Štorija

Kasnije će se ona obogaćivati ostalim zanatskim proizvodima iz Dalmacije, čime će Štorja postati jedinstvena craft prodavaonica autohtonih dalmatinskih prehrambenih proizvoda i pića.

 | Author: Štorija foto: Štorija

Nadalje, otvaranje Štorije ovog petka humanitarnog je karaktera i trajat će od petka u 18 sati do subote do ponoći. Sav utržak u navedenom periodu otvaranja donirat će se udruzi RokOtok za daljnje pothvate Domagoja Jakopovića Ribafisha s naumom da prepliva cijelu Hrvatsku uz predavanja o otocima mladima koje želi barem na kratko odvojiti od ekrana.

 | Author: Štorija foto: Štorija

U vrijeme trajanje eventa otvorenja u petak i subotu sva pića će biti snižena 50 %, time ćemo omogućiti svima da po pristupačnim cijenama probaju zanatske proizvode Dalmacije. Dođi i probaj nešto novo!

 | Author: Štorija foto: Štorija

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.