Najave 23. studenoga 2020.

Zagrebački restoran za blagdane daruje četiri obiteljska ručka

foto: Marijana Zlomislić
gastro postao gastro.24sata.hr
Svi sa zagrebačkom adresom mogu sudjelovati u Ficlekovom blagdanskom darivanju...

Urbana gostionica Ficlek vrlo se brzo pozicionirala na domaćoj gastronomskoj sceni, unatoč tome što su otvorili u ovoj nesretnoj 2020. godini. Velika slavlja uz ficleke i gemišt trenutno nisu moguća, ali koncept su vrlo brzo prilagodili i postali jedna od omiljenih destinacija u vrijeme ručka. Nismo iznenađeni, budući da su na jelovniku klasici s nostalgičnim prizvukom, poput krpica sa zeljem, zagrebačkog odreska, tafelšpica, knedli, štrukli i šufnudli. 

 

Možda vas zanima... Foto vodič za pripremu klasičnih knedli sa šljivama Recepti

 

Upravo će prepoznatljivim ručkom sa starozagrebačkim štihom, tijekom nadolazećeg adventskog razdoblja, iznenaditi i četiri obitelj. Naime, na svojim su društvenim mrežama najavili blagdansko darivanje koje obuhvaća sve sa zagrebačkom adresom. Prvi krug počinje već danas, a ideja je da ispod objave na društvenim mrežama označiš obitelj koju bi taj ručak osobito razveselio - i pojasniš zašto. Sretnog će dobitnika objaviti u petak, a bogat će ručak stići u nedjelju u podne na njegovu adresu.

... i tako sve do 20. prosinca, do posljednje adventske nedjelje. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.