Najave 19. lipnja 2024.

Zarin pop-up kafić u Ateni je posveta grčkoj gastronomiji

Zara Cafe, Atena
Zara Cafe pop-up u Ateni
foto: Instagram @wozerestudio
Zarin pop-up kafić u Ateni uređen je u bijeloj i plavoj boji, koje su i boje grčke zastave, a uz kavu u ponudi su bili i brojni grčki specijaliteti

Zara, poznati modni brend, povremeno ima izlete u svijet ugostiteljstva. Tako su nedavno u Ateni otvorili pop-up dizajnerski kafić. Pop-up Zara Café smješten je u Pyrenees Toweru gdje je otvorena nova Zarina prodavaonica, što je i bio povod otvorenja ovog pop-up kafića.

Zara Café Dubai Možda vas zanima... Zara je u Dubaiju otvorila svoj prvi dizajnerski kafić Najave

Posveta lokalnoj gastronomiji

Povod nam je sada svima jasan, a ono što je zanimljivo kod Zarina atenskog kafića jest činjenica da su njima željeli odati počast lokalnoj bogatoj gastronomskoj kulturi kroz ponudu kafića.

Tako se u Zarinu pop-up kafiću u Ateni nude, uz kavu, i razni grčki specijaliteti kao što su koulouri (grčko pecivo prstenastog oblika posuto sezamom) te druge grčke delikatese.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by wozere (@wozerestudio)

Sve je plavo, sve je bijelo

Za razvoj koncepta bio je zadužen madridski studio Wozere. Oni potpisuju cijeli koncept, dizajn, produkciju te uređenje privremenog Zarina kioska koji je sav u grčkim bojama – plavoj i bijeloj, a oni su birali i grčke zalogaje koji su se nudili u Zarinu pop-up kafiću.

Nažalost, za sve one koji uskoro namjeravaju posjetiti Atenu i već su se poveselili da će moći posjetiti ovaj kul lokal, imamo lošu vijest. Naime, Zarin pop-up kafić već je zatvoren, odnosno radio je samo dva dana, što je i bila prvotna namjera ekipe koja stoji iza cijelog projekta.

Baš šteta, jer činio nam se kao baš zgodno mjesto u kojem bismo sigurno uživali.

Zara Cafe, Atena | Author: Instagram @wozerestudio Zara Cafe, Atena foto: Instagram @wozerestudio Zara Cafe, Atena | Author: Instagram @wozerestudio Zara Cafe, Atena foto: Instagram @wozerestudio

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.