Najave 11. veljače 2019.

Znamo gdje trebate ići jesti za Valentinovo!

foto: Gastro.hr
gastro postao gastro.24sata.hr
Iako smatramo da se darivati treba svakoga dana u godini, a ne samo kada su tako proglasili Amerikanci, imamo par ideja gdje ćete savršeno i (manje ili više) romantično pojesti jako fine stvari

Dvorac Mihanović Terme Tuhelj 

Romantična atmosfera baroknog dvorca Mihanović s prekrasnim parkom i višestoljetnom platanom, najfinije vinske kapljice i tradicionalna kuhinja “zapakirana” u moderno ruho, dočekat će sve one koji u potrazi za pravim gastro-uzbuđenjima dođu u srce Zagorja, a la carte restoran Dvorca Mihanović u Termama Tuhelj.

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Šef kuhinje Mirko Ljubić pripremio je specijalni valentinovski menu, a prava simfoniju okusa i mirisa gostima će biti servirana po cijeni od samo 140 kuna po osobi. Za glavno jelo može se odabrati između rolade od puretine punjene mozzarellom i rikulom pečene u lisnatom tijestu, mariniranog ramsteka s tartufatom, pireom od krumpira i tikvica ili Julien povrća i šparoga.

Lisnata salata sa sjemenkama suncokreta zaokružit će čaroliju okusa, baš kao i božanstveni desert: mousse od bijele čokolade, crumble od kakaa ili pjenica od maline. Poseban je bonus fantastičan domaći kruščić s čvarcima, mastan i divno hrskav, za svaku preporuku. Još ako možete ostati na noćnom kupanju...

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Pod mirnim krovom

Oaza vrhunske janjetine u neposrednoj blizini Kvatrića, ovoga je puta naglasak stavila i na druga jela, ali uvijek za desert možete naručiti plticu... Ipak je ovo praznik ljubavi!

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Bluesun Hotel Kaj, Marija Bistrica

Pripremite svoje nepce na 4 slijeda raznovrsnih gastro delicija, koje će probuditi u vama onaj osjećaj posebnosti i radost dijeljenja s voljenom osobom. Od četvrtka 14. do nedjelje 17. veljače Bluesun hotel Kaj za sve zaljubljene ima u ponudi poseban valentinovski jelovnik. Da bi zadovoljstvo bilo potpuno svakoj osobi uz valentinovski jelovnik darujemo i poseban poklon – cjelodnevno gratis korištenje hotelske wellness & spa oaze.

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Hladno predjelo
Brusketa – slanutak, rajčica, losos, vlasac, lardo, trubica

Juha
Krem juha od butternut buče s pireom od kestena

Glavno jelo
Punjena patka, rižoto od celera i cikle, kruška
Carsko meso pečeno na niskoj temperaturi, restani iz sifona, čips od batata
Matovilac salata s dresingom od crvenog vina

Desert
Biskvit od lješnjaka, krema od vanilije sa želeom od borovnica

Cijena 160,00 kn, najavite svoj dolazak i rezervaciju na +385 49 326 600 ili pošaljite upit na kaj@bluesunhotels.com

 | Author: Gastro.hr foto: Gastro.hr

Balon, Boćarski dom

Za kraj malo zagrebačkog klasika, kako sami kažu:

Svaka dobra kuhinja ima svoje tajne recepte, a mi smo je odlučili podijeliti s vama. Recept za nezaboravnu večeru:
- prstohvat dobre volje
- 2 cijela zaljubljena srca
- puna košara ljubavi prema finoj papici
- čaša vina
- ružine latice za posipanje

Pripremu prepustite nama

 | Author: Facebook foto: Facebook

 | Author: Facebook foto: Facebook

 

Zinfandel's Esplanade

Ovog Valentinova iznenadite voljenu osobu romantičnom večerom ili raskošnim paketom koji uključuje noćenje u otmjenom ambijentu hotela Esplanade i podsjetite se zašto je sve tako divno kada ste zaljubljeni.

Rasplamsajte ljubav i strast u čarobnom ozračju restorana Zinfandel's uz treperavu svjetlost svijeća, čašu pjenušca, crvene ruže, senzualne delicije po izboru chefa Ane Grgić i nježne ljubavne evergreene Artemije Stanić. Valentinovska večera iznosi 575 kn po osobi. Menu je dostupan na dan Valentinova u četvrtak, 14. veljače 2019. Broj stolova je ograničen.

Esplanade | Author: Promo foto: Promo

Valentinovski paket uz romantičnu večeru uključuje uživanje u najdivnijim trenucima u raskoši Superior sobe uz vrhunsko vino kuće, fine čokoladne praline i crvene ruže za potpuni ugođaj. Cijena paketa iznosi 295 €. Poklonite najromantičnije Valentinovo!

Uživajte!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.