Najave 17. svibnja 2024.

Znamo sve o najslađem festivalu u Istri!

sladoled, festival sladoleda, poreč
Gelato Park – World of Ice cream Wonders
foto: Courtney Cook/Unsplash; Press
Prvi festival sladoleda u Istri, Gelato Park - World of Ice cream Wonders, održat će se od 28. do 30. lipnja u Parku Olge Ban u Poreču i bit će savršeno osvježenje za sve generacije

Kako se slatko možemo osvježiti u ljetnim vrućim danima? Jedan od načina je degustacijom slatkih, ledenih, raznobojnih sladoleda u sjeni drveća jednog od najljepših parkova u Poreču. Naime, od 28. do 30. lipnja u Parku Olge Ban održat će se prvi festival sladoleda -  Gelato Park – World of Ice cream Wonders koji donosi bogat program za sve generacije.

Vjerujemo da će se festival ponajviše svidjeti najmlađima, no i odrasli će moći na trenutak postati djeca te uživati u slasticama i zabavi na otvorenom.

POREČ, FESTIVAL sladoleda | Author: Press Gelato Park – World of Ice cream Wonders foto: Press

Sladoled i zabavne radionice - super kombinacija

Program počinje u petak, 28. lipnja s početkom u 18 sati radionicama žongliranja, facepaintingom, plesnim nastupima, veselim štulašima i dječjom predstavom. Nizat će se iz dana u dan kreativne radionice i interaktivne dječje animacije. Svakoga dana program završavamo s koncertima za sve uzraste.

sladoled | Author: Amy Shamblen/Unsplash Sve je spremno za Gelato Park – World of Ice cream Wonders foto: Amy Shamblen/Unsplash

Besplatan program i prigodne cijene sladoleda

Tako će se posjetitelji u petak moći opustiti i uživati uz grupu Febra, u subotu uz nastup DJ-a i Mije Dimšić te u nedjelju uz grupu Top od The Pops. Programi festivala sladoleda održavaju se u parku i besplatni su za sve posjetitelje. Prodavat će se sladoled raznih proizvođača, a vjerujemo da će biti i prigodnih cijena za neke od ponuđenih slatkih proizvoda. 

Nećemo vam još sve otkrivati, ali uskoro stiže i detaljan program koji ćete moći pronaći na službenoj mrežnoj stranici TZG Poreča kao i na njihovim društvenim mrežama. Vidimo se zadnjeg vikenda u lipnju u Poreču na prvom festivalu sladoleda u Istri Gelato Park – World of Ice cream Wonders!

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.