Da je vama, našim čitateljima, kombinacija hladnog Staropramen piva, vruće pizze, dobrog filma i još boljeg društva omiljena dokazali ste rekordno velikim brojem prijava. Među odgovorima pronašli smo one koji su nas dirnuli, koji su nas nasmijali i one koji su nam otkrili neke vrlo zanimljive filmske naslove.
Ipak, jedan je odgovor nasmijao cijelu missGASTRO redakciju kao i Staropramen ekipu te time zaslužio da na njegovu adresu stigne Staropramen pizza peć by Everdure Kiln, paket Staropramen piva i paket Staropramen pizza tanjura! Upoznajte Marina Grgureva, u društvu poznatijeg kao Pizzelangelo:
„Nakon što su Everdure Kiln i paket Staropramen piva u gnijezdo Barčevog Trga u Utrinama sletili,
Zovem ekipu i kažem “hoćete li na pizzu i film naletiti?”
Brašno je 00 i tijesto se mijesi, Staropramen se pijucka i u životu se gušta. Tijesto na spavanje u fridge šaljem da kvasac zapleše svoj ples, a ja tri dana sanjam Everdure Kiln pizza peć. Prođoše 72 sata i moje tijesto sad se veseli, ekipa je na putu i portafon zvoni, Staropramen je hladno i vapi da se otvori. Razvlačim napoletanu preko ruke i lakta, bacam u zrak i leti stanom poput Jean-Claude Van Damme-a. San marzano pelat sada pjevušeći pažljivo na tijesto stavljam, zovite me Pizzelangelo jer umjetnik pizze ja sam. Malo mozze i bosiljka da flertaju sa marzanom, maslinovo doziram, znaš da ekstra je djevičansko. U Everdure Kiln sada stavljam pizzu, frendovi su nestrpljivi i na mene već viču. Uskoro nakon loparom pizzu vadim, očima svi jedu i ekipa viče bravo, ali kažem čekajte jer stiže još parmeggiano regano. Rukom iz zraka bacam parmezan, a drugom rukom ekipi Staropramen tanjure, pizzu već su zgrabili i vraćam se peći druge. Na televiziji puštamo Lock, Stock and Two Smoking Barrels te dok u pizzi uživamo i guštamo u druženju i smijehu, zahvalan sam na svemu i što ovaj paket sletio je na moju adresu.“
Čestitamo Marinu, ali i dobitnicima utješnih nagrada - paketa Staropramen piva i paketa Staropramen tanjura za pizzu. Jedna utješna nagrada odlazi u Međimurje, na adresu Vedrane Herman:
„Ekipa pozivam vas na druženje u Međimurje, u moj skromni dom na kraju sela u slijepoj ulici tako da se ne morate brinuti što će selo reći kasnije. Jela bude se moja NAPOLJEtana.
Motika i zemlja su dale odlične domaće sastojke: paradajz sos kuhan po ljeti na +40 stupnjeva dok mi je znoj kapao niz čelo, usitnjeni masni sir kojeg nam je podarila susjedova kravica Cveta, pečene i sjeckane bučine koštice, listići svježeg bosiljka. E, i nešto mi se još čuje iz vrta:
"cherry, cherry, noćas me uberi
cherry, give me, give me love tonight"
..pa ih ubrah.
Za kršne muževe tu je pojačanje domaćim kobasama koje vise na tavanu.
Gledat ćemo film "Sinister" i garantiram vam da neće nitko htjeti doma. Bude i Staropramena tako da nemate brige, samo ponesite pećnicu, možemo pričekat jutro, tijesto se već diže.“
Drugu utješnu nagradu osvaja Petra Ezgeta i njezin zaručnik Talijan:
„Moj zaručnik je Talijan i nikad mi ne daje za pravo da je moja pizza bolja od njegove. Uz peć By Everdure Kiln oborila bih s nogu njega i njegovu ekipu koja dolazi kod nas za božićne i novogodišnje blagdane, a servirala bih im moju vrhunsku izvedbu najpoznatije talijanske pizze Margherite. Uz By Everdure Kiln morali bi mi priznati da je moja pizza najbolja, a utjehu mogu naći u Staropramenu dok gledamo novog Budimira i uživamo.“
Sigurni smo da će pizza poslužena na divnim Staropramen tanjurima uz hladno Staropramen pivo ipak pokazati da je Petra glavni pizza majstor kuće.
A vama dragi čitatelji želimo da i dalje pratite missGASTRO portal jer vas čeka još puno prilika u kojima možete osvojiti odlične nagrade!