gastro postao
Kada piletinu spojite s finim pestom i rastezljivom mozzarellom, znate da niste pogriješili.
Domaći pesto pripremite od svježeg bosiljka, maslinovog ulja, limunovog soka, soli, papra, malo parmezana i pinjola ili badema. Kombinirajte ga uz tjesteninu ili pripremite ova nevjerojatno ukusna pileća prsa.
Sočna iznutra, hrskava izvana, zaista su sve što možete poželjeti. Napunite ih mozzarellom pa ih pecite u omotaču od krušnih mrvica i parmezana. Uživanje zagarantirano!
Potrebno vam je:
- Pileća prsa
- 3 žlice pesta
- 3 žlice mozzarelle
- 2 šalice krušnih mrvica
- 3 žlice parmezana
- 1 jaje
Priprema:
- Pileća prsa premažite pestom i pospite mozzarellom.
- Zarolajte i pričvrstite čačkalicom.
- Uvaljajte u jaje pa u mješavinu krušnih mrvica i parmezana.
- Pecite na 180 stupnjeva oko 20 minuta.
Cijeli postupak pogledajte u videu!
Dobar tek!