Iznimni okusi posluženi u promišljenom ambijentu upotpunjenom efektnim video projekcijama i igrom sjena kako na zidovima, tako i na samim tanjurima, posjetiteljima pruža neopisivo zadovoljstvo uživanja u hrani.
Šangajski Ultraviolet restoran chefa Paula Paireta jedinstven je po svom konceptu i pristupu gostima neobičnim instalacijama, pa se stoga naziva još i kazališnim restoranom.
Ultraviolet je jedinstveno mjesto kakvo do sada nije viđeno, a na stvaranju istog radili su brojni stručnjaci. Spoj tehnologije i hrane možda se na prvi pogled ne čini toliko privlačan, no kreacije koje su savršeno povezane u niz i tvore jednu sasvim novu priču daju ovom restoranu ono što nećete moći pronaći u niti jednom drugom restoranu na svijetu.
Video projekcije, glazbena podloga i mirisi perfekcionistički spremljene hrane ono su što osvaja svakog novog posjetitelja. Osim toga, svaka je komponenta savršeno usklađena s menijem koji se sastoji od čak 20 jela odabranih od strane chefa Paireta. Još jedna u nizu posebnosti ovog restorana jest tajanstvena lokacija, a kada jednom uspijete dobiti termin, večerat ćete za stolom s desetak nepoznatih ljudi i upustiti se u neviđeni, pomalo svemirski spektakl uživanja u hrani.
U svakom slučaju, ljubitelji dobre hrane koji teže novim stvarima u ovakvom restoranu zasigurno bi uživali.
Pogledajte video i doživite dio atmosfere Ultravioleta!