Dragi polaznici i ljubitelji Kuhaone, u studenom vam ova mala ali moćna ekipica nudi pregršt boja i zanimljivih okusa sa svih meridijana.
Kulinarski se putuje od zapada prema istoku, od Amerike, preko Italije i Maroka do Indije i Tajlanda.
Stoga se pridružite Kuhaoničarima u osnovama pripreme odreska i burgera, savršenog rižota, uživajte u toplo-ljutim okusima marokanske, indijske i tajlandske kuhinje te čokoladnim okusima američkih slastica.
A sve zajedno će se zaokružiti vinskom školom u kojoj upoznajete i kušate najbolje od hrvatskih vina.
Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i okuse.
Teme radionica:
08.11.2016. Savršeni burger i steak – Predavač: Berislav Lacković
10.11.2016. Okusi Tajlanda – Predavač: Ivan Milas
15.11.2016. Vinski okusi lijepe naše – Predavač: Aleksandar Noršić
22.11.2016. Američke slastice – Predavač: Bojana Bukvić
23.11.2016. Fina rižota – Predavač: Marina Sanguinetti
24.11.2016. Marokanska kuhinja – Predavač: Marijana Zlomislić
29.11.2016. Kuhinja Indije – Predavač: Marina Sanguinetti
Detaljnije o pojedinim radionicama pročitajte ovdje.