26. listopada 2016.

Burger, rižoto, Tajland, Maroko: Nove radionice Kuhaone!

Kuhaona
foto: facebook
gastro postao gastro.24sata.hr
Kuhaona ide dalje! Prekrasno uređen moderan prostor na gornjem gradu i dalje nudi vrhunske radionice za kuhare amatere, kao i sve one koji želje poboljšati svoje "skillove"!

Dragi polaznici i ljubitelji Kuhaone, u studenom vam ova mala ali moćna ekipica nudi pregršt boja i zanimljivih okusa sa svih meridijana.

Kulinarski se putuje od zapada prema istoku, od Amerike, preko Italije i Maroka do Indije i Tajlanda.

Thai pileći curry | Author: Thinkstock foto: Thinkstock

Stoga se pridružite Kuhaoničarima u osnovama pripreme odreska i burgera, savršenog rižota, uživajte u toplo-ljutim okusima marokanske, indijske i tajlandske kuhinje te čokoladnim okusima američkih slastica.

A sve zajedno će se zaokružiti vinskom školom u kojoj upoznajete i kušate najbolje od hrvatskih vina.

Odaberite temu, uplatite radionicu i time osigurajte mjesto za nova kulinarska iskustva i okuse.

Teme radionica:

08.11.2016. Savršeni burger i steak – Predavač: Berislav Lacković
10.11.2016. Okusi Tajlanda – Predavač: Ivan Milas
15.11.2016. Vinski okusi lijepe naše – Predavač: Aleksandar Noršić
22.11.2016. Američke slastice – Predavač: Bojana Bukvić
23.11.2016. Fina rižota – Predavač: Marina Sanguinetti
24.11.2016. Marokanska kuhinja – Predavač: Marijana Zlomislić
29.11.2016. Kuhinja Indije – Predavač: Marina Sanguinetti

Detaljnije o pojedinim radionicama pročitajte ovdje

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.