Sočno & spicy
Pronađeno 283 rezultata za tag „
rižoto
”
slavlje okusa
Tjedan talijanske kuhinje u sisačkom Kul IN-u
U sklopu Tjedna talijanske kuhinje u sisačkom Kul IN-u održat će se masterclass chefa Paca Zanobinija, ali i natjecanje…
za gladne i umorne
10 jela koja ćeš brzo skuhati nakon povratka s posla
Što jesti kad dođeš s posla, nakon napornog radnog dana? Donosimo 10 odličnih ideja i recepata
skuhaj i uživaj!
Obožavat ćeš ovaj pravi talijanski rižoto od bundeve
Predivna žuta boja, kremasta tekstura i puni okus bundeve - ima li nešto bolje? Rižoto od bundeve nam je jedno od omilj…
fini i svestrani
Šampinjoni - sve samo ne obične gljive
U kremastom izdanju ili punjeni, u finom umaku ili uz slasno meso, šampinjoni baš svaki tanjur čine još mrvicu boljim. …
rižoto za 5!
MAMI NA JOŠ Rižoto s lješnjacima i parmezanom
Lješnjake uglavnom koristimo u raznim slasticama, no obavezno probaj ovaj rižoto s lješnjacima i parmezanom, genijalno …
ljeto na tanjuru
Oduševio nas je ovaj predobar rižoto od rajčice
Ako spadaš među ljubitelje rajčice, obavezno moraš isprobati ovaj predivan rižoto od rajčice
obožavamo tikvice!
RECEPT DANA Kremasti rižoto od tikvica
Uživat ćeš u svakom zalogaju neodoljivog rižota s tikvicama....
proljeće na tanjuru
Pripremi jednostavan rižoto od šparoga za manje od pola sata
Ako imaš pušlek šparoga, počasti se ručkom za pamćenje gotovim za manje od pola sata... Rižoto od šparoga savršeno je p…
kraljice proljeća
Nije kasno: Top 10 recepata sa šparogama!
Počinje uživanje u proljetnoj hrani, a ako ste ostali bez ideja za pripremanje šparoga, mi ih imamo čak deset!
3 važna savjeta
Kako skuhati najfiniji rižoto
Tajna dobrog rižota krije se u 4 jednostavne stvari. Riži, teksturi i bogatstvu okusa. Kako skuhati savršen rižoto baš …
čestitamo!
Lidia Bastianich primit će Emmy za životno djelo!
Lidia Bastianich, slavna kuharica rođena u Hrvatskoj, ovih dana ima puno razloga za slavlje, a i mi slavimo s njom uz n…
nikad dosta cikle!
Fini, kremasti rižoto od cikle - jelo za uživanje
Ukusan i fotogeničan rižoto od cikle pravi je gastronomski užitak! A još se i jednostavno priprema!
u sezoni