23. kolovoza 2016.

Obiteljski klasik na Jamiejev način: Piletina s kus-kusom

Jamieva piletina
1/2
foto: Screenshoot
gastro postao gastro.24sata.hr
Pileće lizalice s kus-kusom od mente i graška zvuče kao savršeni obiteljski ručak

Jamiev recept iz knjige Superfood Family Classics odlično prikazuje kako je malo dovoljno da klasik pretvorite u moderniju izvedbu obožavanih jela. Piletinu umjesto kao odrezak poslužite na ražnjiću poput lizalice, a rizi-bizi zamijenite kus-kusom s mentom i graškom. Uz jelo Jamie Oliver predlaže da poslužite kultivirane šparoge i umak od sušenih rajčica. Trebat ćete svega jednu tavu za cijelo jelo, a kuhani kus-kus obogatite koricom limuna. Detaljan recept pogledajte u priloženom videu, a od ostalih Jamievih recepata predlažemo sljedeće:

Jamie Oliverova brza tjestenina u umaku od rajčice

Vegetarijanski bolognese u izvedbi Jamiea Olivera

Savršena krumpir salata na tri načina

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.