gastro postao
                                            
                                        
                                    Kremasto, slatko i jesenski – baš kako volimo! 
                                
                                
                                    
                                
                                Da su jabuke i karamela sjajan spoj, uvjerili smo se već nebrojeno mnogo puta. Ovog ih puta upakirajte u lisnato tijesto pa zarolajte i pecite. Ne zaboravite cijeli desert dodatno začiniti mješavinom šećera i cimeta koji će se kod pečenja lijepo karamelizirati i stvoriti finu i hrskavu koricu. Karamela će se otopiti i povezati s jabukama pa stvoriti kremastu unutrašnjost. Jednostavno, brzo i ukusno, bolje ne može.
Potrebno vam je:
- 1 pakiranje lisnatog tijesta
 - Karamel bomboni
 - 2 jabuke
 - Šećer
 - Cimet
 - 1 žlica maslaca
 
Priprema:
- Maslac otopite na vatri pa dodajte sjeckane jabuke, šećer i cimet.
 - Kuhajte na laganoj vatri dok jabuke ne omekšaju.
 - Lisnato tijesto narežite na trokutiće.
 - Na širi dio trokutića stavite jabuke i jednu karamelu, pa zarolajte.
 - Pospite mješavinom šećera i cimeta pa pecite na 180 stupnjeva oko 15 minuta.
 
Dobar tek!