10. prosinca 2014.

Osvojite jedinstvene KitchenAid uređaje

KitchenAid
1/4
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Uključite se u veliku blagdansku nagradnu igru, pripremajte recepte s Gastra s jednim od tri vrijedna KitchenAid uređaja koji će vam olakšati život u kuhinji.

Uključite se u veliku blagdansku nagradnu igru i uživajte u jelima i slasticama za koje recepte možete pronaći na Gastru i olakšajte pripremu uz jedinstvene KitchenAid uređaje. Sve što morate napraviti je ispuniti obrazac i ulazite u konkurenciju za jednu od tri vrijedne nagrade. Nagradna igra održava se u razdoblju od 10. prosinca 2014. godine u 12:00 sati do 18. prosinca 2014. godine u 11:00 sati, a broj prijava je neograničen. Sve detalje nagradne igre možete provjeriti ovdje.

KitchenAid u gastro svijetu je znak za kvalitetu, dizajn, kolorit, za one koji znaju, za profesionalce i laike koji žele naučiti ili samo uljepšati kuhinju ovim divnim kuhinjskim aparatima.

Brand je odavno poznat po KitchenAid Artisan stajaćem mikseru kojeg su prepoznali vrhunski svjetski chefovi, po blenderima ili multiprakticima, metalnih konstrukcija, izdržljivih i snažnih motora i mnoštvu boja. KitchenAid širi svoju ponudu, te ćemo vam neke od novih artikala, prezentirati ovdje i omogućiti da osvojite vrijedne KitchenAid nagrade.

KITCHENAID PERSONAL COFFEE MAKER: Obzirom na brzinu i tempo života, rijetko ujutro prije posla nađemo vremena u miru popiti svoju jutarnju kavu. KitchenAid se dosjetio i napravio vaše osobno kuhalo kave za van! U svijetu je sve veći trend nošenja kave za van i ispijanja omiljenog napitka gdje god se kretali.

Personal coffee maker je relativno malen, svega oko 20 cm širine, te neće zauzimati puno mjesta u vašoj kuhinji. Dolazi u dvije boje, crnoj i crvenoj. Jedno punjenje spremnika vode je dostatno za punjenje jedne šalice za van, kapaciteta 540 ml, izrađene od nehrđajućeg čelika sa silikonskim držačem, kako vam ne bi bilo prevruće za ruke dok je nosite sa sobom u automobil, autobus, dok hodate na posao ili slično. Kava se priprema tako da se voda zagrijava u aparatu, a u filter (permanentni uz aparat ili papirnati) stavite određenu količinu kave ovisno o tomu kakvu kavu volite. Dodatnu šalicu u ove dvije boje moguće je dokupiti ili jednostavno možete koristiti bilo koju šalicu. Vrijednost ove nagrade je 649,00 kn.

KITCHENAID KUHALO VODE 1,7 litara: Svakako moramo voditi računa da svi ljudi ne piju kavu, pa smo mislili i na vas “čajopije” koji ujutro, tijekom dana ili uvečer volite popiti pokoju šalicu čaja. Ovim kuhalom vode, kapaciteta 1,7 litara, podešavanjem na digitalnom zaslonu možete točno regulirati temperaturu vode koju želite u kuhalu. Točnije od 50 do 100 Celzijusa. Ovisno radi li se o toplom napitku, instant juhi ili čaju, logično da vam je potrebna određena temperature vode..

Posebno za čajeve, jer čajopije znaju da se određena vrsta čaja priprema s određenom temperaturom vode. Temperaturu vode unutar kuhala možete vrlo lako provjeriti na digitalnom zaslonu čak i ako se kuhalo ne nalazi na bazi. Kuhalo zadržava temperature do oko pola sata van baze (stalka). Ovo kuhalo dolazi u četiri moguće boje; crvena, crna, krem I inox. Vrijednost ovog kuhala je 1.099,00 kn.

KITCHENAID RUČNI MIKSER : Mislili smo na vas i u ovo predblagdansko vrijeme kada pripremamo razne slastice za svoje najmilije. Kako bi vam pripremanje raznih kolača bilo još veće zadovoljstvo poklanjamo vam KitchenAid ručni mikser! Preciznom elektroničkom kontrolom brzine u 9 stupnjeva s LED indikatorom lako ćete odrediti koja je brzina najbolja za miksanje vaših namirnica.

Mekana drška dobro će pristajati u svaku ruku. U kompletu s ručnim KitchenAid mikserom dolaze i inox turbo metlice, žičana pjenjača, nastavak za izradu pjenica, nastavci za miješanje tijesta, te pamučna vrećica za spremanje nastavaka. Ovaj ručni mikser također dolazi u četiri boje: crvena, crna , krem i inox. Redovna maloprodajna cijena ovog ručnog miksera je 949,00 kn.

Sve KitchenAid proizvode možete naći u prodaji u ovlaštenim prodajnim trgovinama:

 • Home Sweet Home dućani u Hrvatskoj (Zagreb, Split, Osijek)
 • Bijeli svijet - Zagreb Bella Forma dućani Zagreb
 • Project trade dućani - Zagreb
 • Miele-Moderator - Poreč
 • Kreni zdravo web shop (U kojima također trenutno traje Božićna akcija uz kupovinu KitchenAid Artisan stajaćeg miksera)

Boje uređaja na fotografijama su simbolične.

Dobitnici nagrada:

KitchenAid kuhalo vode 1,7l - Ivo Cuculić, Petrčane

KitchenAid Personal Coffee maker - Jabuka Lalić, Mali Lošinj

KitchenAid ručni mikser - Ljerka Mileusnić, Vinkovci

 

Čestitamo!

 

Fill out my online form.
Komentari 115
Pogledaj sve komentare
 • marijana5 11:08 18. Prosinac 2014.

  To mi treba, mislim mikser , moj traje vec 25 godina pa je vrijeme da se zamjeni boljim

 • leon 08:44 18. Prosinac 2014.

  Fenomenalne nagrade :-)

 • Lowe 07:59 18. Prosinac 2014.

  Wow predivno,još samo da dobijem...