02. veljače 2016.

Otkrijte sve tajne whiskyja na radionicama i velikom sajmu u Zagrebu!

Viski
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Na radionici u MIVI ćete moći proniknuti u tajne kompleksnog procesa proizvodnje whiskyja, whiskeyja, bourbona… koji već po definiciji zahtijevaju određeno vrijeme “zrenja” u hrastovim bačvama. Na samom sajmu Whisky Fair ZG016 očekuje vas još puno više...

“Wood & Time” – drvo i vrijeme – dva su esencijalna čimbenika magije koja kreira plemenite whiskyje. To je ujedno i naziv sljedeće radionice koja će se održati na starom mjestu u bistro Jadranka, u utorak 2. veljače 2016. s početkom u 18:00h.

Na radionici ćemo proniknuti u tajne kompleksnog procesa proizvodnje whiskyja, whiskeyja, bourbona… koji već po definiciji zahtijevaju određeno vrijeme “zrenja” u hrastovim bačvama. No kakve su to točno bačve? Kolike? Odakle? Kakva je to čarolija u drvetu koja daje karakter tekućini koja se u njemu čuvala. Vrijeme odležavanja? “Angels' Share”? “Wood policy”? “Marriage”?, “X cask finish”?

Viski | Author: Promo Promo

Koji su to vanjski čimbenici koji utječu i na drvo i na vrijeme? Tisuću je pitanja koja se vežu na ovu kompleksnu i važnu temu. Odgovore će nam dati i 5 whiskyja pažljivo odabranih da nam razjasne mnoga od postavljenih pitanja. I osim smješka na licu sigurni smo da će vas potaknuti da s još većim žarom nastavite istraživati i razumijevati predivan svijet whiskyja u radionicama koje slijede. Cijena radionice za članove kluba je 150kn, za one koji to nisu 200 kn. Svi koji se žele učlaniti i time (osim povoljnije cijene radionica) dobiti Riedel whisky čašu te popuste na kupnju u vinoteci MIVA Galerija vina, još uvijek to mogu napraviti. Cijena godišnje članarine iznosi 350 kn. Podsjećamo i da uplatom članarine, prvu radionicu na kojoj sudjelujete - ne morate platiti.

Organizatori mole da dolazak najavite na tomislav.tuden@miva.com.hr ili jureandrijasevic@yahoo.com.

Whisky Fair%Sajam Zagreb

Drugi whisky sajam održat će se u Hypo Event Centru u petak i subotu, 26. i 27. veljače 2016.

Whisky | Author: Promo Promo

Bit će predstavljeni brojni whisky brandovi koji će se moći isprobati po promotivnim cijenama, a na radionicama će se moći naučiti više o whiskyju.

Dnevne ulaznice po cijeni od 50,00 kn (do 19.02.) mogu se naručiti putem e-maila info@mozaik-grupa.hr, a VIP ulaznice po cijeni od 389,00 kn putem e-maila mirjana.rajcic@eventa01.com.

It's whisky time, definitivno!

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.