10. lipnja 2015.

Otvoren Burger King u Zagrebu

burger-king
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Otvoren je prvi Burger King u Arena Centru u Zagrebu.

To je prva poslovnica BURGER KING® u gradu Zagrebu, smještena u jugozapadnom dijelu grada u Arena Centru poznatom po vrhunskom doživljaju kupnje u Hrvatskoj, čemu će dodatno pridonijeti i restoran BURGER KING® koji će gostima pružiti priliku uživanja u ​​raznolikoj paleti okusa po povoljnoj cijeni.

Sa sjedištem u Zagrebu, restoran sa 100 sjedećih mjesta, stvorio je oko 30 novih radnih mjesta, uključujući i 5 voditeljskih pozicija.

burger | Author: Promo Promo

"Oduševljeni smo otvorenjem restorana BURGER KING® u Arena Centru u Zagrebu, pogotovo jer će to biti naš drugi BURGER KING® restoran u Hrvatskoj. Prvi BURGER KING® otvoren je na Odmorištu Draganić 2014. godine i veliko nam je zadovoljstvo otvaranje drugog po redu upravo na ovom mjestu u Hrvatskoj te djelovanju u narednim godinama koje dolaze", dodao je Hermann Ircher, CCO, Marché International, franšize od BURGER KING® u Hrvatskoj.

Tomislav Dekalić, direktor Arena Centra, nastavio je: "Sa zadovoljstvom pozdravljamo otvorenje prvog Burger KING® u u Arena Centru. Ovo je prvi restoran Burger King u jednom hrvatskom shopping centru i praktički prvi u samom gradu Zagrebu čime je dodatna proširena ponuda za naše kupce jednom globalnom priznatom markom. Arena Centar se profilirao kao ne samo najpopularnija destinacija za shopping i zabavu među Zagrepčanima, već je prepoznat i s poslovne strane kao centar s najkvalitetnijom ponudom brandova čime se profilirao kao omiljeno odredište za ulaz novih brandova na hrvatsko tržište."

Interijer poslovnica BURGER KING® krasi moderan dizajn koji stvara “toplo” okruženje u čijem uređenju su korišteni prirodni materijali, svijetle palete boja te komplementarna rasvjeta s pripadajućim grafički oslikanim zidovima prikaza hrane i udobnim sjedećim mjestima za goste.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.