24. studenoga 2014.

Perutnina Ptuj dobila potvrdu kvalitete i hrvatskog porijekla

Pipo
1/3
Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Perutnina Ptuj – Pipo d.o.o. Čakovec dobila je još jednu potvrdu svoje visoke kvalitete i hrvatskog porijekla pa će od sada oznakom 'Meso hrvatskih farmi' na pakiranjima pilećeg mesa garantirati visoke standarde.

Nakon što se Republika Hrvatska priključila modernim trendovima poticanja potrošnje hrane domicilnog porijekla, Perutnina Ptuj–Pipo Čakovec dobila je još jednu potvrdu da je naš sustav kvalitete, sigurnosti i sljedivosti neprocjenjiva dodana vrijednost za potrošača. Razvijamo ga i unapređujemo kroz cijelo vrijeme našeg poslovanja, a od sada i kao korisnici prava na isticanje znaka MESO HRVATSKIH FARMI na ambalaži našeg pilećeg mesa kojeg dodjeljuje Hrvatska poljoprivredna agencija. 

Za tu smo se mogućnost odlučili jer ovaj znak potvrđuje naše uvjerenje da potrošači imaju pravo u svakom trenutku znati što kupuju i što jedu. Time smo zajedno s Hrvatskom poljoprivrednom agencijom zakoračili korak bliže informiranju i podizanju svijesti potrošača da su proizvodi proizvedeni u  Perutnini Ptuj–Pipo Čakovec "Made in Croatia".  

U svom poslovanju, veliku pozornost posvećujemo sustavu sljedivosti od polja do vilice. Projektom uzgoja pilića na vlastitim farmama i kod kooperanata, ojačali smo vlastitu sirovinsku bazu te doprinosimo i jačanju poljoprivredno-prehrambene industrije.

Zbog toga smo otvorenih ruku pozdravili i podržali projekt Hrvatske poljoprivredne agencije kako bi potrošače još jednom podsjetili da je pileće meso Perutnine Ptuj-Pipo Čakovec uzgojeno kod nas, u Hrvatskoj. Uz odlične okuse koje potrošačima pruža naše pileće meso, mogućnost korištenja znaka Meso hrvatskih farmi još jedna je potvrda da smo na pravom putu jer proizvodnjom pilećeg mesa hrvatskog porijekla doprinosimo otvaranju novih radnih mjesta u Hrvatskoj i podupiremo suživot u lijepoj našoj domovini što je prepoznao i naš potrošač.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.