10. kolovoza 2016.

Vrhunsko pivo, hrana i dobra glazba na Zadar craft beer festivalu

zadar craft beer festival
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
Zadar Craft Beer Festival poziva vas da uz vrhunska piva i gastronomski kutak uživate u odličnim koncertima.

ZADAR CRAFT BEER FESTIVAL poziva sve ljubitelje dobrog piva i one koji će to tek postati da se pridruže pivskom druženju od 26. do 27. kolovoza 2016. godine na prekrasnoj zadarskoj rivi.

Radno vrijeme festivala je od 17:00 do 02:00 sati, a posjetitelji će na jednom mjestu imati prilike kušati preko 30 vrsta zanatskih piva od preko 12 domaćih micro pivovara.

Bogatstvo ovakvog festivala je mogućnost upoznavanja vlasnika micro pivovare i kuhara pivara te iz prve ruke naučiti nešto o proizvodnji i kuhanju piva. Posebnost ovogodišnjeg festivala je sudjelovanje dvije zadarske micro pivovare; Brlog zadružne pivovare i Pivovare Varoš.

Cilj Zadar Craft Beer Festivala je promocija malih domaćih pivovara te upoznavanje lokalnih ugostitelja, građana i posjetitelja Grada Zadra s kvalitetom zanatskog piva.

Festival će uz rezidencijalnog DJ-a Bake Juniora biti popraćena izvrsnim koncertima:

  • 26.08.2016 – 20:30 – Kawasaki 3P (Zg)
  • 27.08.2016 – 20:30 – M.O.R.T. (Sinj) i Mjuzikl (Zg)

Posjetitelji festivala nakon kušanja zanatskih piva moći će se okrijepiti domaćim jelima u gastro kutku. Poseban gost festivala je Maraska koja će u svom kutku promovirati svoj daleko poznati Pelinkovac.

Zadar beer festival | Author: Promo foto: Promo
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.