19. studenoga 2014.

PRAVILA NATJEČAJA 'Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!'

Jogurt
foto: Thinkstock
gastro postao gastro.24sata.hr

ORGANIZATOR
Natječaj „Gastro.hr te daruje s 10 Dukatovih paketa!“ raspisuje: Dukat d.d. (OIB 25457712630:), Marijana Čavića 9, Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje  u suradnji s 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata) u svrhu promocije portala Gastro.hr . 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traže odgovor na nagradno pitanje: „Kako najčešće koristite jogurt?“ , raspisuje se u svrhu promocije Dukat d.d. kao Organizatora i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju.. Nagradni natječaj traje od 21.11. – 03.12. 2014. godine na web adresi www.gastro.24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:
10 paketa Dukatovih prooizvoda

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje su registrirani korisnici portala, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća), koji u razdoblju od 21.11.-3.12.2014. ispod članka na portalu napišu odgovor na nagradno pitanje. Slanjem odgovora na nagradno pitanje prihvaćaju se Pravila natječaja.

Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu između od 21.11. – 03.12.2014. nakon čega slijedi odabir najboljeg odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora i/ili Medijskog partnera. Autor najboljeg odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja. Dobitnik će biti objavljeni na web adresi www.gastro.24sata.hr 04. prosinca 2014. tijekom dana.

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 5 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 5 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu.

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj. 

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja.

24sata d.o.o. i Dukat d.d.

Komentari 4
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • sandolina 17:53 30. Studeni 2014.

    Jogurt je praktično u svim obrocima tijekom dana. Uz doručak kao napitak. Vikendom, kroz cijeli ručak, kao dodatak gustim juhama, za dresinge (u salate, uz pečeno meso), kao dodatak prilozima, te za sladoled. Navečer uz zobene pahuljice i voće. Zdrav ... prikaži još!av je i ukusan, sam ili u dobrom društvu!

  • Maslacak87 20:53 27. Studeni 2014.

    Moja obitelj jogurt najviše voli u kombinaciji sa palentom, tako da je Dukatov jogurt najčešća namirnica za doručak u našoj obitelji. Također nije loša niti kombinacija jogurta sa burekom.