20. listopada 2014.

Pravila natječaja: "Gastro.hr vas vodi na sushi akademiju!"

Akamaru
foto: Nina Đurđević/PIXSELL
gastro postao gastro.24sata.hr

ORGANIZATOR

Natječaj „Gastro.hr vas vodi na sushi akademiju!“ raspisuje: CRVENI KRUG d.o.o., (OIB 26330728839:), Bogovićeva 3, Zagreb (dalje: Organizator) koji ima sva prava i obveze koja proizlaze iz nagradnog natječaja. Natječaj Organizator priređuje  u suradnji s 24sata d.o.o. (OIB: 78093047651), Oreškovićeva 6H/1, 10000 Zagreb, koji je medijski partner priređivača natječaja (u daljnjem tekstu pravila: medijski i promotivni partner ili 24sata) u svrhu promocije portala Gastro.hr           . 

TRAJANJE I SVRHA NATJEČAJA
Nagradni natječaj, u kojem se traže odgovor na nagradno pitanje: „Zašto baš ti želiš na sushi akademiju?“ , raspisuje se u svrhu promocije CRVENI KRUG d.o.o. kao Organizatora i 24sata kao medijskog partnera priređivača u nagradnom natječaju.. Nagradni natječaj traje od 20.10. -  24.10. 2014. godine  na web adresi www.gastro.24sata.hr.

FOND NAGRADA KOJI UTVRĐUJE ORGANIZATOR
Fond nagrada uključuje:
5x1 sushi akademiju 25.10.2014.
5x1 sushi akademiju 08.11.2014.

PRAVO I PRIJAVA SUDJELOVANJA
Pravo prijave za sudjelovanje u ovom nagradnom natječaju imaju sve fizičke osobe iz Hrvatske i/ili inozemstva koje su registrirani korisnici portala, osim radnika Organizatora kao i članova njihovih užih obitelji (roditelji, supružnik, djeca, sestre i braća),  koji u razdoblju od datum  do datum  ispod članka na portalu napišu odgovor na nagradno pitanje.
Slanjem odgovora na nagradno pitanje prihvaćaju se Pravila natječaja.
Organizator natječaja je ovlašten na temelju diskrecijske procjene u bilo kojem trenutku i bez obrazloženja diskvalificirati bilo kojeg sudionika ako isti krši zakonske propise koji su na snazi u Republici Hrvatskoj ili svojim postupcima narušava ugled ili šteti interesima Organizatora ili njegovog medijskog partnera. Sudionici nagradnog natječaja, prihvaćanjem pravila sudjelovanja se u potpunosti  odriču bilo kakvih potraživanja od Organizatora i medijskog partnera na osnovi naknade bilo kakvog oblika troška ili štete koja bi mogla nastati prilikom ispunjenja zadatka koji je propisan ovim pravilima.

PROGLAŠENJE POBJEDNIKA NATJEČAJA
Prijave se primaju u periodu između od 20.10. – 24.10.2014.  nakon čega slijedi odabir najboljeg odgovora na postavljeno nagradno pitanje prema izboru Organizatora i/ili Medijskog partnera.
Autor najboljeg odgovora na nagradno pitanje bit će nagrađeni prema Fondu nagrada navednom u Pravilima natječaja. 
Dobitnik će biti objavljeni na web adresi www.gastro.24sata.hr 24. listopada 2014. tijekom dana. 

PREUZIMANJE NAGRADE
Dobitnici ovog natječaja bit će obaviješteni o dobitku nagrade putem telefona, e-maila ili preporučene pošte u roku od 5 dana od dana završetka natječaja. Ako dobitnik u roku od 5 dana ne odgovori na dopis, e-mail ili telefonski poziv, nagradu neće moći realizirati. Nagrada je neprenosiva na treću osobu. 

SUDIONICI U NAGRADNOM NATJEČAJU
Sudionici ovog nagradnog natječaja ne mogu zahtijevati nagrade u većim količinama ili drukčije nagrade od onih koje su navedene u ovim Pravilima od strane Organizatora.  Prijavom sudjelovanja u ovom nagradnom natječaju, sudionici prihvaćaju Pravila ovog natječaja i jamče da imaju autorska prava na sav prijavljeni sadržaj. 

POGREŠNE I NEREGULARNE PRIJAVE
Pogrešne ili nepotpune prijave su nevažeće i ne daju pravo podnositeljima ni na kakvu naknadu ili na sudjelovanje u nagradnom natječaju.

PUBLICITET
Sudjelovanjem u ovom nagradnom natječaju, sudionici su suglasni da se njihovi materijali, njihova imena i prezimena te ostali podaci mogu od strane Organizatora i/ili Medijskog partnera objaviti i koristiti bez naknade u tiskanom, zvučnom, slikovnom i video materijalu.

POREZI
Pobjednici natječaja ne snose nikakve poreze, obveze niti naknade direktno povezane s nagradama.

U SLUČAJU SPORA
U slučaju spora između sudionika  nagradnog natječaja te Organizatora nadležan je sud u Zagrebu.

MOGUĆNOST PREKIDA NAGRADNOG NATJEČAJA
Nagradni natječaj može biti prekinut ili izmijenjen u bilo kojem trenutku prema odluci Organizatora bez posebnog obrazloženja. 

24sata d.o.o. i CRVENI KRUG d.o.o.

Komentari 2
Pogledaj sve komentare
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Gastro dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Gastro te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • iva2 18:55 20. Listopad 2014.

    Ja zelim nauciti kako raditi sushi zato jel vecinom kuham starozagrebacke bakine i prabakine recepte bilo za slatko bilo za slano i dobila sam nekoliko primijedbi da bih trebala modernizirati svoje kuhanje. Zelim prosiriti vidike i zato zaista zelim nauciti raditi sushi.