04. srpnja 2016.

Dižu iz mrtvih: Špageti s porilukom i graškom

Pastaria
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Isprobajte kreativne nove recepte s jelom koje svi znamo i volimo: tjesteninom. Ova omiljena namirnica jednostavna je za pripremanje, a njene su mogućnosti beskonačne. Pustite pašti na volju uz ovaj malo drugačiji, ali slastan recept.

Božanstvena tjestenina s povrćem i slaninom uz dodatak svježeg sira za kremasti i puni okus.

Priprema:

Pastaria | Author: Thinkstock foto: Thinkstock
  1. Špagete skuhajte prema uputama na pakiranju.
  2. U međuvremenu na laganoj vatri popržite slaninu dok pusti masnoću pa pojačajte vatru da dobije boju (3-4 minute).
  3. Dodajte tanko narezan poriluk i pirjajte 5 minuta. Dodajte svježi sir, kuhajte 5 minuta i isključite.
  4. Umiješajte limunovu koru i sok, začine, peršin, kuhani grašak pa dodajte kuhane špagete i pospite ribanim parmezanom.

Ako želite otkrivati nove recepte znajući da koristite vrhunsku paštu, probajte Paštariju. Najbolja otkrića dolaze kada ih tražimo iz ljubavi prema pašti! 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.