06. studenoga 2015.

Poznati francuski slastičar oduševio na Gourmandise radionici

Gourmandise
foto: Gourmandise
gastro postao gastro.24sata.hr
Po prvi put u Hrvatskoj održana je demonstracija i dvodnevni masterclass pod vodstvom vrhunskog francuskog chefa Brune Pastorellija

Bruno Pastorelli, nositelj prestižne titule najbolji majstor Francuske u području slastičarstva održao je demonstracije i radionice u posebno opremljenom Gourmandise laboratoriju. Chef koji posjeduje višestruko iskustvo rada u prestižnim restoranima ujedno je i sukreator međunarodnog umjetničkog slastičarskog natjecanja "Mondial des Arts Sucres". Na zagrebačkom masterclassu pripremio je autorske recepte, a polaznici su imali priliku naučiti pripremu francuskih slastica

Bruno Pastorelli | Author: Gourmandise foto: Gourmandise

Demonstracija i masterclass održani su u posebno opremljenom demonstracijskom laboratoriju #gourmandise_lab istoimene tvrtke. Gourmandise je nova tvrtka u Hrvatskoj koja je specijalizirana za distribuciju visokokvalitetnih sastojaka, alata i opreme za slastičarstvo i ugostiteljstvo, za profesionalce i amatere. 

U ponudi ima sve od manjih alata poput nastavaka za slastičarske vrećice, silikonske podloge i kalupe (Demarle i Silikomart), metalne plehove pa sve do zamrzivača i pećnica. U ponudi imaju i različite vrste čokolada uključujući onu s podrijetlom, gotove čokoladne dekoracije, bademovo brašno, praline od različitih orašastih plodova, pasterizirani pire od voća, kakao maslac, smrznute proizvode i još puno toga. Sve informacije možete pronaći na njihovom web shopu Gourmandise.

Ovo je samo početak njihove priče jer Gourmandise ima u planu organizirati brojne radionice pod vodstvom svjetski poznatih slastičara. U ponudi imaju i kratke radionice od 3 sata, pod vodstvom Gourmandise tima. Jer misija Gourmandisea je profesionalnost, visoka kvaliteta, osobni pristup i edukacija. 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.