Bruno Pastorelli, nositelj prestižne titule najbolji majstor Francuske u području slastičarstva održao je demonstracije i radionice u posebno opremljenom Gourmandise laboratoriju. Chef koji posjeduje višestruko iskustvo rada u prestižnim restoranima ujedno je i sukreator međunarodnog umjetničkog slastičarskog natjecanja "Mondial des Arts Sucres". Na zagrebačkom masterclassu pripremio je autorske recepte, a polaznici su imali priliku naučiti pripremu francuskih slastica.
Demonstracija i masterclass održani su u posebno opremljenom demonstracijskom laboratoriju #gourmandise_lab istoimene tvrtke. Gourmandise je nova tvrtka u Hrvatskoj koja je specijalizirana za distribuciju visokokvalitetnih sastojaka, alata i opreme za slastičarstvo i ugostiteljstvo, za profesionalce i amatere.
U ponudi ima sve od manjih alata poput nastavaka za slastičarske vrećice, silikonske podloge i kalupe (Demarle i Silikomart), metalne plehove pa sve do zamrzivača i pećnica. U ponudi imaju i različite vrste čokolada uključujući onu s podrijetlom, gotove čokoladne dekoracije, bademovo brašno, praline od različitih orašastih plodova, pasterizirani pire od voća, kakao maslac, smrznute proizvode i još puno toga. Sve informacije možete pronaći na njihovom web shopu Gourmandise.
Ovo je samo početak njihove priče jer Gourmandise ima u planu organizirati brojne radionice pod vodstvom svjetski poznatih slastičara. U ponudi imaju i kratke radionice od 3 sata, pod vodstvom Gourmandise tima. Jer misija Gourmandisea je profesionalnost, visoka kvaliteta, osobni pristup i edukacija.