16. lipnja 2015.

Rashladni divovi iz Mielea

Rashladni divovi
1/4
foto: Promo
gastro postao gastro.24sata.hr
MasterCool je linija high-end ugradbenih rashladnih uređaja koji kombiniraju europski vrhunski dizajn te kvalitetu i američke želje i rashladne standarde.

Velik, veći MasterCool rashladni uređaji. Miele MasterCool rashladni uređaji nadilaze sve do sada poznate uređaje. MasterCool je linija high-end ugradbenih rashladnih uređaja koji kombiniraju europski vrhunski dizajn te kvalitetu i američke želje i rashladne standarde.

Cijelu liniju odlikuju jedinstveni dizajn i izrada, inventivna svojstva, velika praktičnost i modularnost. Daljnje prednosti su još visoka energetska učinkovitost, intuitivno korisničko sučelje i jednostavno korištenje.

Linija Mastercool uređaja obuhvaća: hladnjake, zamrzivače, kombinirane hladnjake i vinske hladnjake. Svi modeli su ugradbeni i dostupni u širinama od 44 do 91,5 cm i lako se uklapaju u ambijent kuhinje. Svi uređaji mogu se kombinirati kako bi odgovarali individualnim željama i potrebama za povećanjem prostora za pohranu.

Mastercool će zadovoljiti potrebe i najzahtjevnijih kupaca. Unutrašnjost hladnjaka temeljito osvjetljuje s ugodnom bojom svijetla, veliki broj halogenih žarulja. U MasterCool ladicama hladnjaka voće i povrće ostaju duže svježi zahvaljujući ladicama koje su temperaturom i vlagom posebno prilagođene za svaku vrstu namirnica.

Zahvaljujući inovativnom sustavu police u unutrašnjosti mogu se podesiti po visini prema željama i potrebama i to se odnosi i na unutrašnjost vrata. U Mastercool uređaj širine 45 cm ugrađena je jedinica za vodu i led. Samo jednim dodirom zaslona servira zdrobljeni led ili rashlađenu vodu.

Mastercool linija rashladnih uređaja je primila u cijelome svijetu više desetaka nagrada za dizajn i kvalitetu, kao rezultat njihove jednostavnosti, inovativnosti i neusporedivog komfora opreme za hlađenje i zamrzavanje najviše klase.

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.