Tako je ove srijede u društvu poznate ekipe iz svijeta glazbe, advertisinga, gastro segmenta i općenito hedonista - održan prvi psihodelični tripa trip, odnosno druženje uz specijalitete od fileka.
Kuhari su bili Zlatko Gall, Zoran Zock Šimunović i Tihomir Pop Asanović, a pila su se vina vinarija Bovin i Bora.
Počelo se pohanim filekima, nastavilo Gallovim tripama na dalmatinski, a završilo filekima s grahom i bukovačama.
Događaju su prisustvovale velike face hrvatske scene, nitko nije otišao nezadovoljan osim nas trojice kojima su konobari zaboravili donijeti treće jelo, i jedini mogući zaključak koji se nametnuo je bio: kad ćemo ovo ponoviti!?
Sve pohvale organizatoru Tomi Ricovu na ideji, pokretanju, odabiru kuhara, atmosferi, ugodnom prostoru Johanna Francka i jedva čekamo novi datum s nadom da će Tripping postati mjesečni event.
I naravno, izmjenjujemo recepte... Trip trip hooray!