Recepti Kruh i pecivo 16. srpnja 2024.

Brz i fin SENDVIČ OD LOSOSA za svakodnevni gušt

Kruh i pecivo
10 MIN
0 MIN
1
JEDNOSTAVNO
losos, sendvič, rose vino
Sendvič od lososa i hladno rose vino - savršen spoj
foto: Bettina Kunz/Unsplash
Savršen su izbor kada trebaš brz i zasitan obrok, a ovaj sendvič od lososa i povrća u hrskavom pecivu je ujedno i zdrav. Dobar tek!

Čovjek može na različite načine iskoristiti 10 minuta svog vremena - prošetati, nazvati prijateljicu, pročitati nekoliko stranica omiljene knjige, slušati glazbu… Sve to, naravno ako je - sit.

A ako je gladan, sve što mu treba je ideja kako u 10 minuta pripremiti nešto fino i zasitno. Ovaj sendvič od lososa je upravo to!

Kako oguliti kožu lososa | Author: Ivan Samkov/pexels Filetiranje lososa foto: Ivan Samkov/pexels

Jednostavan, a ukusan

Recept za sendvič s lososom i povrćem ima samo tri sastojka i idealan je za iskorištavanje ostataka hrane. Bez obzira na to koristiš li svježi ili konzervirani losos, oduševit će te jednostavnošću i okusom. Izdubi unutrašnjost kruha kako bi napravio džepić za punjenje. Ostatke kruha možeš iskoristiti za pripremu krušnih mrvica ili krutona.

Ne gasi ekran dok kuham

Brzi sendvič od lososa
10 MIN
pripreme
0 MIN
kuhanja
1
porcija
JEDNOSTAVNO
Sastojci
  • Baguette 1 kom
  • Povrće sa žara 0,50 šalica
  • Pečeni losos 60 g
Postupak
  1. Izvadi mekani dio iz gornje polovice baguettea (ili peciva po želji). Taj dio možeš koristiti za pravljenje krušnih mrvica ili krutona.


  2. Na donju polovicu stavi povrće i losos, a zatim poklopi izdubljenim komadom kruha.


Nutritivne vrijednosti

ENERGIJA

327 kcal

16 %

MASTI

12,00 g

16 %

KOLESTEROL

0,04 g

0 %

UH

33,00 g

12 %

PROTEINI

21,00 g

42 %

Isprobaj i ove recepte za prefine sendviče!

Sendvič od jaja Možda vas zanima... Iskoristi kuhana jaja i napravi ove slasne sendviče Recepti tunakado Možda vas zanima... Tunakado, prefini sendvič za kojim luduje svijet Recepti sardine na tanjuru Možda vas zanima... Vijetnamski sendvič sa sardinama umjesto mesa Recepti

 

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.