gastro postao
Brzi i lagani kolač za kojega sastojke ne morate ni kuhati ni peći u pećnici
Vrijeme pripreme: do 30 min
Broj porcija: 25
Težina pripreme: Jednostavno
Kalorija po osobi: 164
Potrebno vam je
- 400 g keksi petit beure
- 120 g maslac, slani
- 350 ml mlijeko kravlje ( 3.3% masti )
- 80 g puding u prahu (okus čokolade)
- 300 ml vrhnje za šlag
- šećer, kristal
Priprema
- Zdrobite kekse (po želji) i pomiješajte s otopljenim maslacem.
- Stavite u nauljeni kalup i pritisnite dlanovima.
- Izmiksajte šećer, mlijeko i puding.
- Zatim izmiksajte vrhnje za šlag pa ga dodajte pudingu. Istresite po biskvitu u kalup.
- Pospite kolač zdrobljenim keksom ili ukrasima prema želji i ostavite da se hladi dva sata u hladnjaku.
Izvor Skuhatćute