Recepti 13. listopada 2014.

Dip Duxelle

gastro postao gastro.24sata.hr
Odličan recept za svaki tulum i zabavu

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 2

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 18

Potrebno vam je

  • 1 kom luk ,crveni
  • 1 žlica ulje maslinovo
  • 125 g šampinjoni (uzgojeni)
  • 1 žlica povrtni temeljac
  • 0.50 vezica peršin, list
  • 1 kom jetrena pašteta
  • bijeli papar

Priprema

  1. Fino isjeckajte luk i šampinjone i lagano ih prepržite na maslinovom ulju; dodajte 2 žlice vode i temeljac. Ohladite.
  2. Fino nasjeckajte peršin, umiješajte. Dodajte paštetu, možete odabrati onu koja vam najviše odgovara. Začinite bijelim paprom.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.