Recepti 28. ožujka 2015.

Domaća pašteta

Domaća-pašteta
foto: Stockfood
gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavno i ukusno

Vrijeme pripreme: do 30 min

Broj porcija: 4

Težina pripreme: Jednostavno

Kalorija po osobi: 277

Potrebno vam je

  • 25 dag jetra pileća
  • 10 dag maslac, slani
  • 1 žlica vinjak
  • 1 žlica brandy, gin, rum i sl. (40 vol % alkoh.)
  • 1 režanj češnjak
  • peršin, list
  • sol
  • papar
  • 1 žlica limunov sok
  • masline, crne

Priprema

  1. Na maslacu popržite sitno narezana jetrica.
  2. Nakon prženja premjestite ih u mikser, a u tavi prokuhajte vinjak.
  3. Izmiksajte jetrica u koja ste dodali češnjak, sok 1/2 imuna, vinjak i šeri brendi.
  4. Ubacite i nasjeckane crne masline.

Izvor Uskrsna kuharica 24sata

Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.