Recepti 07. listopada 2014.

Fritaja sa šparogama i pršutom

gastro postao gastro.24sata.hr
Jednostavno jelo koje možete poslužiti i za doručak i za večeru

Vrijeme pripreme: do 15 min

Broj porcija: 5

Težina pripreme: Jednostavno

Potrebno vam je

  • 12 kom jaje kokošje
  • 100 g šparoge, divlje
  • 50 g pršut
  • 1 žlica ulje maslinovo

Priprema

  1. Pršut izrežite na kockice. Šparoge operite u vodi, zatim ih očistite tako da ih otkinete na mekšem dijelu stabljike i izrežete na komadiće.
  2. U tavu stavite malo maslinova ulja da se zagrije. Dodajte pršut da se lagano preprži, a zatim šparoge pa pržite od dvije do tri minute i dodajte umućena jaja.
Komentari 0
Komentiraj, znaš da želiš!

Za komentiranje je potrebno prijaviti se. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.